Koks renginys be apšvietimo įrangos?

Administratorius/ August 20, 2014/ Apšvietimo technika

Pirmąją elektros lemputę 1879 metais sukūrė Tomas Alva Edisonas – amerikiečių kilmės išradėjas ir verslininkas. Kadangi gimė neturtingoje šeimoje, kad kažko pasiektų, turėjo būti labai užsispyręs. Toks ir buvo. Augo turėdamas tvirtą charakterį, o direktoriaus pavadintas „elgeta“ metė mokyklą ir niekada į ją nebegrįžo. Tačiau pats išsimokslino, o galiausiai išrado ne vieną ir šiais laikais naudojamą daiktą. Per visą savo gyvenimą Tomas Alva Edisonas užpatentavo daugiau nei tūkstantį išradimų, o vienas svarbiausių – jau minėtoji lemputė.

Nuo to, pasaulį pakeitusio įvykio, praėjo labai daug metų, o technologijos ir šviesos lempų bei lempučių galimybės kuo toliau, tuo labiau darosi beribės ir džiugina žmones. Inžinieriai, architektai, dizaineriai ir kiti specialistai nesustodami ieško galimybių ir sprendimų, kaip įdomiau, originaliau ir taupiau išspręsti apšvietimo klausimą namuose, darbuose, parduotuvėse. Tačiau ne tik parduotuves ar namus reikia apšviesti.

Vakarėliai, gimtadieniai, koncertai ir spektakliai taip pat labai sunkiai apsieis be apšvietimo technikos. Sunkiai įsivaizduoju spektaklį, ar kokį kitokį renginį, kuriame nebūtų šviesa nebūtų išnaudojama įvairiems kūrybiniams sprendimams spręsti, todėl apšvietimo įranga yra labai reikalinga pramogų renginių organizatoriams. Tačiau norint įsigyti apšvietimo techniką reikia turėti nemažai lėšų, ko mokyklos ar vaikų būreliai tikrai neturi, net rimti renginių organizatoriai, ne visi turi tokį „gėrį“. Gali kilti klausimas, o ką jie tuomet daro? Pasirodo sprendimas yra labai paprastas, tai apšvietimo įrangos nuoma. Tad jei norite, kad renginys arba šventė būtų nepamirštama – rinkitės šią paslaugą.

Share this Post