Gyvenate nuosavame name? Tuomet lauko apšvietimas Jums yra būtinas

Administratorius/ December 8, 2014/ Apšvietimo technika

Turbūt nereikia aiškinti, kodėl kiemo apšvietimas šiais laikais būtinas. Reikia? Na, Jūs tik pagalvokite, ankstų žiemos rytą išeinate iš pašto dėžutės pasiimti laiško ir po to penkias minutes šąlate, nes nematote, kur įkišti raktą. Komiška situacija, bet juk būna ir taip. Neįtikinome?

Pagalvokite ir apie tai, kad įsigijus nuosavą namą, atsiranda poreikis laiką leisti lauke, nes juk kiemas nuosavas ir jame galima daryti, ką nori, pavyzdžiui, vakaroti su draugais, žaisti su vaikais, leisti pasilakstyti šuniui. Be to, apšviestas Jūsų namas iš šalies atrodys itin gražiai, o jei, koks neprašytas svečias sugalvos pasivaikščioti Jūsų kieme, Jūs tai pamatysite ir galėsite imtis atitinkamų priemonių. Be to, gyvename tokioje laiko justoje, kurioje gana greitai pradeda temti ir lauko apšvietimas tampa tiesiog būtinu dalyku.

Kokie lauko šviestuvai tinkamiausi?

Nusprendus, kad reikia visuomet iškyla klausimos, „kokio reikia?“. Juk lauko šviestuvų pasiūla šiais laikais tokia pat didelė, kaip ir vidaus. Ar pirkti diodinius šviestuvus, ar fluorescencinius, o galbūt yra dar kokių nors kitų variantų? Kiemo apšvietimui mes Jums siūlome tik diodinius šviestuvus: prožektorius, lempas, LED sodo šviestuvus ir kt.
Kodėl geriausia rinktis LED? Vardinant diodinių šviestuvų privalumus, reikia paminėti, kad jie neturi savyje žmogui kenksmingų medžiagų. Šie šviestuvai yra atsparūs karščiui, šalčiui, drėgmei, reaguoja į judesį ir įsijungia akimirksniu, be to, taupo Jūsų pinigus, nes šviečia vidutiniškai apie 25 000 valandų, kai kuriais atvejais net iki 50 000, tad LED lauko šviestuvai tarnauja tikrai ilgai.

Taigi pasirūpinkite savo kiemo apšvietimu, gyvenkite saugiai ir džiaukitės kokybiškais LED šviestuvais, teikiančiais komfortą Jums ir Jūsų artimiesiems.

Share this Post