Patarimai ieškantiems gyvatukų

Administratorius/ March 20, 2017/ Vonia

Planuojate įsirengti stilingą ir patogų vonios kambarį? O galbūt ieškote visiškai netradicinio sprendimo, kuris padėtų sukurti dar niekur nematytą vonios kambario dizainą? Tam yra reikalingi keli svarbūs aspektai. Stilingi bei kokybiški baldai, šiuolaikiškų tendencijų supratimas ir žinoma menininko gyslelė, jeigu vonios kambarį planuojate įsirengti patys. Tačiau šį kartą norime aptarti bene svarbiausią vonios kambario elementą, kuris neleidžia išsilaikyti drėgmei, šildo patalpą bei rankšluosčius ar rūbus. Tai yra vonios gyvatukas.

Šiais laikais, vonios gyvatukai, rankšluosčių džiovintuvai gali tapti ypatingu akcentu vonios kambaryje. Kadangi jie yra gaminami pagal naujausias mados tendencijas, jų dizainas yra itin šiuolaikiškas ir išskirtinis. Žinoma, visada galima įsigyti ir tradicinio dizaino gyvatuką, kuris taip pat gerai atliks savo darbą, tačiau argi ne smagu turėti išskirtinį modelį? Aštrios geometrinės formos, persipynę šildymo vamzdžiai, netradicinių formų kopėtėlės – taip atrodo šių laikų gyvatukai, kurie sugeba ne tik šildyti, tačiau ir atkreipti dėmesį.

Nuspręskite, kuris gyvatuko tipas jums yra praktiškiausias

Nesvarbu, rinksitės tradicinį ar šiuo atveju modernų gyvatuką, pirmiausiai nuspręskite kokiu būdu jis šildys jūsų patalpas. Yra galimi trys variantai: elektrinis, prijungtas prie šildymo sistemos ar kombinuotas. Atsižvelgiant į gyvatukų perkamumo duomenis, patys populiariausi visgi yra kombinuoti rankšluoščių džiovintuvai. Jie yra itin praktiškas pasirinkimas norintiems sutaupyti, kadangi yra reguliuojami pagal sezoną. Kitaip tariant, šaltu sezono metu, kombinuoti gyvatukai yra prijungiami prie šildymo sistemos, kai tuo tarpu atėjus pavasariui ar žiemai jie yra šildomi elektra. Tačiau jeigu savo namuose neturite galimybės gyvatuką prijungti prie šildymo sistemos, praktiškiausias sprendimas – elektrinis gyvatukas. Tokio gyvatuko pagalba jūs galėsite džiovinti rankšluosčius ar rūbus vonios kambaryje ištisus metus, o jūsų vonioje nesikaups drėgmė, kuri kenkia visiems vonios baldams.

Tinkamiausia vieta gyvatuko įrengimui

Jeigu galvojote, kad gyvatuko pastatymo vieta yra visiškai nesvarbi, jūs labai klystate. Nuo to, kurioje vietoje pastatysite gyvatuką, priklausys ir jo naudojimosi patogumas. Geriausia, gyvatuką statyti šalia kriauklės ar dušo kabinos. Tokioje vietoje pastatytas gyvatukas bus lengvai pasiekiamas ranka nusiprausus ar išsivalius dantis. Kalbant apie gyvatuko kabinimo aukštį, čia nėra vieno ir to paties sprendimo. Svarbu, kad aukštis, kuriame bus pakabintas gyvatukas atitiktų pagrindinius standartus. Būtų mūsų pečių aukštyje ar kiek žemiau.

Gyvatuko spalvos parinkimas

Gana svarbu nuspręsti kokios spalvos gyvatuko norite, dažyto ar chromuoto. Universalus ir dažniausiai apsirenkamas variantas yra chromuotas gyvatukas. Jis puikiai dera klasikiniame ar moderniame interjere. Tačiau ant šio tipo gyvatuko paviršiaus nešvarumai yra matomi daug ryškiau. Tuo tarpu dažytas gyvatukas yra galingesnis, o jo spalva galima rinktis iš itin plataus spalvų asortimento. Be to, jiems yra suteikiama 8 ar didesnė metų garantija.

Visgi nusprendėte, kad stilingi ir modernūs gyvatukai gali papuošti jūsų vonios kambarį labiau, nei įprastinis gyvatukas? Pradėkite ieškoti stilingo bei dėmesio verto gyvatuko – ir sukurkite unikalų vonios kambario dizainą.

Share this Post