Automobiliniai keltuvai – būtinybė Jūsų garaže

Administratorius/ June 8, 2016/ Auto technika

Paslauga paslaugai nelygu. Autoservisai, kuriems svarbi kokybė, geras aptarnavimas ir patenkinti klientai parduoda savo paslaugas brangiau, nei tie, kurie skelbiasi, jog yra pigesni už konkurentus. Tačiau gyvename tokioje šalyje, kur kartai reikia rinktis pigesnes paslaugas ir nors XXI amžius stengiasi pakeisti šį visuomenės požiūris, mes vis tiek dažniausiai renkamės brangesnę paslaugą ar daiktą, kiek tuo metu sau galime leisti. Dėl to mūsų galvoje yra susiformavęs nusistatymas, jog jeigu perkame paslaugas, daiktus ar produktus už žemą kainą, tai jų kokybė bus tiesiog prasta. Beveik kiekvienas iš mūsų esame turėję kažkokios patirties naudojantis automobilio remonto paslaugomis. Tokią patirtį paprasčiausiai galime išskirti į: gerąją arba blogąją.

Gera patirtis yra tuomet, kai po apsilankymo pas mechaniką iš karto žinome, koks yra tikslus gedimas bei kokia bus taisymo kaina, o norėdami atsiskaityti gauname visą informaciją dėl ko įvyko gedimas ir ko vengti, kad jis nepasikartotų. Taip pat patvirtinimą, kad problema buvo išspręsta ir sąskaitą gauname tokią, kokia buvo numatyta dar prieš darbus. Kitas atvejis – blogoji patirtis, kuri verčia jaustis apgautu ir pralaimėjusiu vien dėl to, kad neturite pakankamo žinių bagažo apie transporto priemones. Nemaža dalis žmonių, kurie neturi patirties ar per daug nesidomi automobiliais yra susidūrę su apgavystėmis, kai autoserviso darbuotojai įtikina, kad automobilio problema yra didesnė nei klientas numanė arba jie tiesiog yra sunkesni nei iš tikrųjų. To pasekoje – klientui išrašoma daug didesnė sąskaita už autoserviso paslaugas.

Taigi, nors ir daugelis kreipiasi į profesionalius mechanikus, visgi yra tokių žmonių, kurie savamoksliškai sugeba susiremontuoti ne tik savo transporto priemonę, bet ir artimųjų ar draugų. Mechanikai fanatikai susiduria su viena problema „kaip saugiai palysti po automobiliu?“. Šiam atvejui padeda automobiliniai keltuvai – domkratai. Vieni žmonės savo garažuose turi duobes, kurios padeda saugiai bei patogiai prieiti prie automobilio dugno. Bet yra ir dar vienas variantas – jeigu žmogus neturi garažo arba duobės joje – žirklinis automobilinis keltuvas. Tai yra nedidelis domkratas, kuris lengvai, saugiai ir paprastai pakelia transporto priemonę į reikiama aukštį. Tai gera investicija norint remontuoti automobilius. Žirkliniai automobiliniai keltuvai yra kompaktiški bei lengvai gali tilpti nedideliame garaže.

Mechanikai mėgėjai susiduria su sunkumu: „kaip saugiai palysti po automobiliu“? Tam reikalingi automobiliniai keltuvai – domkratai. Vieni žmonės garažuose įsirengia duobes, kurių dėka gali saugiai ir patogiai prieiti prie remontuojamos automobilio dalies. Yra ir dar vienas variantas – žirklinis automobilinis keltuvas. Tai nedidelis domkratas, kuris pakelia automobilį į metro aukštį. Tai puiki investicija į savo hobį – automobilių remontą. Žirkliniai automobiliniai keltuvai lengvai telpa nedideliuose garažuose.

Share this Post