Administratorius/ September 5, 2017/ Virtuvė

Kuriant virtuvės interjerą, svarbiausia yra ergonomika bei planavimas. Joje būsimus elementus reikia išdėstyti taip, kad kiekvienas jų būtų tinkamiausioje vietoje. Kitaip tariant, “po ranka”. Tam, kad virtuvės zona būtų funkcionali ir tuo pačiu paprasta, prieš planuodami baldų išdėstymą, atsižvelkite į žemiau esančius patarimus.

Renkantis virtuvės baldus, nereikia žiūrėti tik į jų grožį bei kokybę. Svarbiausia yra praktiškumas bei tarpusavio darna. Patartina vadovautis tokiu principu: pasirinkti tinkamą spintelių aukštį, gylį bei kiekį. Spintelės turi būti pritaikytos jūsų ūgiui. Kitu atveju, gaminti bus ne tik nepatogu, tačiau jausite ir gan didelį diskomfortą. Tas pats galioja su stalu, kėdėmis ir kitais elementais. Jie turi būti pritaikyti jūsų ūgiui, o taip pat ir esamam šeimos narių skaičiui. Kalbant apie detales, jeigu renkatės gilius stalčius, juose turi matytis visi patalpinti įrankiai ir daiktai. Taip pat, nepamirškite jog svarbiausi elementai, tokie kaip šaldytuvas, orkaitė, indaplovė bei spintelės turi būti itin kokybiški ir patvarūs.

Dizainas

Virtuvės dizainas yra dar vienas svarbus elementas. Nors prieš tai minėjome jog pirmiausiai reikia atsižvelgti į funkcionalumą, reikia nepamiršti jog jų išvaizda bei bendras vaizdas taip pat daro didelę įtaką galutiniam variantui. Jeigu norite itin modernios virtuvės, rinkitės skandinavišką dizainą. Baltos sienos, medinės sijos, aukštos lubos bei šviesaus medžio baldai – puikus derinys. Tačiau jeigu norite klasikinio varianto, siūlome pagalvoti apie šiltas spalvas bei kiek paprastesnius baldus ir kitus akcentus.

siuntiniai į vokietiją

Ką daryti jeigu virtuvę reikia perkelti į naujus namus?

Dažnai nutinka ir taip, kad įsirengus naujus namus ar tiesiog sugalvojus persikraustyti kitur, su savimi reikia perkelti ir visus namus. Tiesa sakant, tai nėra paprastas procesas. Jis reikalauja kantrybės, pastangų ir gero darbų plano paruošimo. Tačiau kaip ir bet kas kitas, viskas yra įmanoma. Taigi jeigu vieną dieną nuspręsite perkelti visą turimą turtą, tai darykite pačiu paprasčiausiu būdu. Siuntinių pristatymas į Vokietiją, Norvegiją, Angliją ar bet kurią kitą šalį gali būti atliktas pasinaudojus siuntų, krovinių pervežimo įmonėmis.

Share this Post