Kur geriau ieškoti automobilių: Lietuvoje ar užsienyje?

Administratorius/ October 27, 2020/ Auto technika

Automobilis yra beveik kiekvieno iš mūsų kasdienybės dalis. Visgi, norint įsigyti mašiną, neretai iškyla daug klausimų – geriau pirkti naudotą ar naują, ieškoti Lietuvoje ar užsienyje? Dažnai viską lemia būtent kaina bei kaip greitai norime gauti savo naująją transporto priemonę, todėl šiame straipsnyje labai trumpai apžvelgsime, kur geriau ieškoti automobilių: Lietuvoje ar užsienyje?

Norėdami pradėti važiuoti kuo įmanoma greičiau, mašiną geriau įsigykite Lietuvoje. Jos parvežimas iš užsienio tikrai užtruks šiek tiek laiko, todėl, jeigu atvejis itin skubus – atsakymas jau aiškus. Be to, perkant automobilį užsienyje, reikia būti itin budriems bei atkreipti dėmesį į daug dalykų: svarbu pasirūpinti, jog pardavėjas paduotų visus reikalingus dokumentus ir šie tikrai būtų originalūs, reikia gerai apgalvoti, kaip parsivežti automobilį į savo šalį, įsitikinti dėl to, kokio ilgio yra garantinis laikotarpis. Visgi, kai kurie žmonės teigia, jog pirkdami šią transporto priemonę užsienyje, kaip tik gerokai sutaupome. Be to, pasak jų, Lietuvoje žmones lengviau apgauti, o štai, pavyzdžiui, Vokietijoje, galioja labai griežti įstatymai, pagal kuriuos privaloma nurodyti visus automobilio trūkumus bei defektus. Kuo tikėti – reikia pasirinkti patiems, tačiau prieš nusprendžiant išties vertėtų labiau pasidomėti ir kitų šalių rinka, juk niekada nežinome, ką nuostabaus galime atrasti būtent ten.

Jeigu jau apsisprendėte įsigyti automobilį, tačiau Jums vis dar trūksta santaupų, nenusiminkite, šioje situacijoje pagelbėti Jums gali TF Bank paskola automobiliui. Jie ne tik nereikalauja pradinio įnašo ar „Kasko“ draudimo, tačiau taipogi neriboja mašinos kainos ar vairuotojo amžiaus. Be to, automobilio pardavėjas gali būti tiek fizinis, tiek juridinis asmuo. Dar keli TF Bank privalumai: jie suteikia galimybę grąžinti paskolą anksčiau be jokių papildomų mokesčių, taipogi, leidžia pasinaudoti mėnesio trukmės atostogomis vieną kartą per sutarties laikotarpį. Jei vis dar dvejojate, išties svarbu paminėti, kad mėnesio administravimo bei sutarties sudarymo mokesčiai yra itin maži, todėl tai puikus šansas Jums, norint įsigyti automobilį kuo įmanoma greičiau. Visgi, norėdami pasiimti paskolą, privalote neturėti pavėluotų mokėjimų kitiems kreditoriams, be to, turite būti bent 22 metų amžiaus. Žinoma, svarbios ir nuolatinės oficialios pajamos bei darbo stažas dabartinėje darbovietėje. Svarbu paminėti ir tai, jog nuolatinė Jūsų gyvenamoji vieta turi būti Lietuvoje. Tačiau, jeigu atitinkate visus nurodytus kriterijus ir vis dar svarstote apie paskolą, tuomet nedvejokite ir užsukite į TF Bank internetinį puslapį, kuriame galėsite užpildyti paraišką. Visgi, prieš imdami paskolą, nepamirškite, jog Jūsų automobiliui reikės draudimo, techninės apžiūros, o galbūt ir remonto, todėl gerai apskaičiuokite, kiek pinigų Jums gali prireikti.

Taigi, vyrauja išties daug įvairių nuomonių dėl to, kur geriau įsigyti automobilį – Lietuvoje ar užsienyje. Nors tai priklauso ir nuo to, kaip greitai Jums reikia naujos transporto priemonės, visada pravartu bei naudinga pasižvalgyti ir po užsienio rinką – taip bus paprasčiau priimti sprendimą. Bet kokiu atveju, jeigu jau nusprendėte, kur įsigysite patikusią mašiną, tačiau neturite tam pakankamai pinigų – kreipkitės dėl paskolos, kuri padės turėti norimą daiktą greičiau, nei taupant patiems.

Share this Post