Įmonės atidarymas tik internetinėje erdvėje pigiau nei biuro technika?

Administratorius/ September 1, 2016/ Biuro technika

Kaip žinoma jau daugelį metų verslas klesti įvairiomis formomis. Jau įvairių pirklių ir pardavėjų prekių ir paslaugų mainus galime pastebėti istoriniuose šaltiniuose. Kai kur tradiciniai verslai yra išlikę lyg šiol ir tvirtai vystosi toliau tam tikrose kultūrose. Tačiau dabar šiek tiek viskas yra pasikeitę, o ir verslo sritys pradeda sparčiai keltis į kitas, palankias platformas. Kadangi gyvename išmaniųjų technologijų amžiuje, kur kompiuteriai ir internetas tiesiog išgyvena aukso amžių, nenuostabu, kad verslas keliasi būtent į skaitmeninę erdvę. Bet kodėl taip yra?

Įmonės atidarymas einant tradiciniu keliu tapo tiesiog nepalankus steigėjams. Ypač jei prekiaujama prekėmis, produktai, o ne paslaugomis. Internete žmonės tiesiog gali apžvelgti jiems įdomias prekes ir vėliau nuspręsti, pirkti jas ar ne. Kokia nauda verslininkui iš viso to? Įmonės atidarymas elektroninėje erdvėje nereikalauja tiek daug nereikalingų investicijų. Užtenka atsidaryti individualią įmonę, turėti gerus tiekėjus, buhalterį ir programuotoją. Ir to pilnai reikia, kad įmonė sklandžiai veiktų. O jeigu kursime tradicinį verslą, to nebus? Taip bus, bet reikės papildomai investuoti į biuro įrangą, kuri nėra šiais laikais pati pigiausia. Taip pat prisidės ir įvairūs patalpų bei konsultantų mokesčiai. Todėl dabar verslininkai renkasi šiuos pinigus investuoti į reklamą bei gerą dizainą.

Tik vėliau, kai įmonė pasiekia gerus rezultatus svarstoma ne apie tradicinę parduotuvę, bet sandėlį į kurį gali ateiti klientai ir pasiimti norimą prekę. Tuomet jiems nereikia mokėti papildomai už kurjerio paslaugas. Kai įmonė išties pelninga, galimas toks persikėlimo variantas, tačiau vistiek visas verslas verda elektroninėje parduotuvėje.

Todėl įmonės atidarymas internete yra išties pigiau, nei perkant biuro techniką ir investuojant į nuomos patalpas, kai galima to nedaryti bei pelningai uždirbti pinigus. Pasidomėkite ir pasikonsultuokite: http://www.finbiuras.lt/

 

Share this Post