Nemokamos televizijos programos lietuvių ir kitomis įvairiomis kalbomis

Administratorius/ June 21, 2018/ Vaizdo technika

Daug žmonių šiandien kažkodėl mano, kad už televizijos programas reikia kas mėnesį mokėti. Taip, yra daug paslaugų tiekėjų, kuriems mes esame įpratę mokėti kas mėnesį. Bet yra didelė dalis programų už kurias nereikia mokėti mėnesinio ar kitaip vadinamo abonentinio mokesčio.

Tai: nemokama antžeminė televizija DVB-T, nemokama palydovinė televizija DVB-S2. Žinotina, kad nemokama televizijos programa yra tokia, kai dalį programos laiko yra rodoma reklama. Tai reiškia, kad šios programos rodymą išlaiko reklamos užsakovai. Kitas nemokamų televizijų modelis yra visuomeninės televizijos. Jos yra finansuojamos iš valstybių biudžeto.

Stebina ir kita: parduotuvėse jau nemažai televizorių, kurie turi integruotus palydovinius imtuvus. Maža to, nemažai TV žiūrovų jau nusipirko tokius televizorius, tačiau visai nežino apie savo televizoriaus galimybes.

Primename, kad per antžeminės televizijos DVB-T anteną galima nemokamai matyti šias programas: LRT HD, LRT, LRT kultūra, LRT kultūra HD, LNK, TV6, BTV, TV3, Info TV, Liuks!, TV1, TV8, Lietuvos rytas TV, TV Polonia. Visos jos (išskyrus TV Polonia) rodomos lietuvių kalba.

Per palydovinės televizijos DVB-S2 anteną galima nemokamai matyti: programas rusų kalba: RTR Planeta, 1TV Rus, NTV Mir, Euronews, R1, TVOY Telekanal, Russian Musicbox, TBN Rossiya, Vozrozhdenije, TNT International, STS International, Shanson TV, Russkiy Bestseller, Rossiya 24, 8TV RUS, Novyi mir, TV Rus, Belarus 24, Soyuz, Nastoyashee Vremia, 24 TV Rus.

Programos anglų kalba: BBC World, Bloomberg Europe, CNBC Europe, CNN International, Sky News, World Fashion, DW, RT English, RT Doc, Euronews, NHK World, Aljazeera English, France 24, CCTV News, CCTV4 Europe, CCTV9 Documentary, Arirang World.

Šaltinis – http://www.tvnaujienos.lt/?content_id.68

Share this Post