Kokią indaplovę pirkti?

Administratorius/ September 1, 2014/ Buitinė technika

Turbūt ne kartą esate girdėję reklamą, kurioje ryžtingu balsu sakoma: „Jūs moteris, o ne indaplovė“. Šio sakinio paslėptoje mintyje tiesos tikrai yra. Kiek kartų po pasibuvimo su draugais arba sočios šeimos vakarienės laukė nemalonus ir Jūsų likusį vakarą gaišinantis darbas – indų plovimas? O juk vietoje to galima padaryti milijoną kitų darbų, kurie Jums svarbūs, malonūs arba bent jau neerzinantys. Ką daryti? Tokiu atveju reikia ieškoti sprendimo. Kokio? Kiekvienam pagal poreikius ir kišenę. Galite versti vyrą arba vaikus, kad šie padarytų šią užduotį. Tai suveiks kartą arba du. Daugiau, ko gero, ne. Tuomet kaip rasti ilgalaikį sprendimą? Mes siūlome išeitį. Įsigykite indaplovę ir vargo nebematysite. Jums tereiks sudėti indus į indų plovimo mašiną, nustatyti funkciją ir viskas. Likęs Jūsų vakaras laisvas ir su sausom, lygiom rankom.

O kokie dar indaplovės pliusai? Na, pirmiausia tai, kad sunaudojama mažiau vandens nei plaunama rankomis. Be to, išplaunama daugiau bakterijų, nes indaplovės indus plauna gerokai aukštesnėje temperatūroje nei kad mes plautumėme rankomis. Kitas indaplovių privalumas yra tas, kad jos saugo ir puoselėja Jūsų rankas, nes nebereikia jų mirkyti karštame vandenyje. Ir žinoma, Jūsų laiko taupymas, kas šiuolaikiniame pasaulyje tikrai labai svarbu.

Prieš įsigyjant indaplovę derėtų atkreipti dėmesį į keletą faktorių, pavyzdžiui, dydį. Indaplovių būna kelių dydžių: standartinės, siauros ir mažos. Specialistai tikina, kad geriausia rinktis šiek tiek platesnę indaplovę, nes ji suvartos beveik tiek pat vandens, kiek ir siauresnės, tačiau tokiose tilps daugiau indų. Mažos indaplovės tinka nedidelėms dviejų asmenų šeimoms. Jos yra kompaktiškos, todėl dažniausiai statomos ant stalo arba spintelės. Pagal ką matuojamas indaplovės dydis? Pagal tai, kiek indų komplektų ji talpina. 3-5 asmenų šeimai per dieną dažniausia prireikia iki 10-ies komplektų indų.

Reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kokias funkcijas Jūsų pasirinkta indaplovė atlieka: dažniausiai indaplovės atlieka nuo 4 iki 10 funkcijų. Specialistai tikina, kad neverta investuoti į keliolikos funkcijų indaplovę. Ko gero, jie teisūs, nes įprastai nedidelei šeimai užtenka 4-5 funkcijų. Svarbiausios iš jų: stiklo, intensyvaus plovimo, trumpoji, ir automatinė.
Prieš perkant indaplovę siūlome pasitarti ir su pardavėju, kuris galės atsakyti į visus Jums iškilusius klausimus. Taigi, palengvinkite savo gyvenimą ir sutaupykite laiko bei įsigykite indaplovę. Kokybiškos indaplovės Vilniuje, rasite tai, ko Jums reikia.

Share this Post