Kaip pasirinkti tinkamą kraujospūdžio matuoklį?

Administratorius/ December 21, 2016/ Buitinė technika, Kraujospūdžio matuokliai

Kiekvienuose namuose galima rasti įvairios buitinės technikos. Tiesa, ne visi buitinės technikos prietaisai būna iš ties reikalingi. Kartais atrodo, kad norime dar vieno prietaiso, kuris palengvins mūsų buitį, bet kai pagalvojame ar mums tikrai jo reikia, tuomet kyla abejonių. Buitinę techniką net būtų galima suskirstyti į tokias rūšis:

  • buitinė technika, kurios norime, bet nusipirkę suprantame, kad jos mums nereikia arba, kad naudosime ją labai retai, nes jų naudojimas ir sutvarkymas užima daug laiko (lėtaeigės sulčiaspaudės);
  • buitinė technika, kuri nėra būtina, tačiau turėdami ją galime daugiau sau lesti (plaukų formavimo, modeliavimo, džiovinimo prietaisai, blenderiai);
  • buitinė technika be kurios negalėtume apsieiti kasdienybėje (šaldytuvas, vyryklė, skalbimo mašina);
  • ir galiausiai buitinė technika, kurią paprastai naudojame ne kasdien, tačiau tai reikalingi daiktai, kaip pavyzdžiui kraujospūdžio matuokliai.

Jaunose šeimose galbūt kraujo spaudimo aparatas ir nėra būtinas turėti, tačiau vidutinio amžiaus žmonėms ir senjorams kraujo spaudimo aparatai yra būtini.

Kaip gi išsirinkti tinkamą kraujospūdžio matuoklį?

Jei nusprendėte savo kraujospūdį matuoti namuose, Jums reikia rinktis namams skirtą kraujospūdžio matuoklį. Yra platus kraujospūdžio matuoklių, skirtų naudoti namuose, pasirinkimas. Renkantis reikia įsitikinti, kad matuoklis yra tikslus ir Jums tinkamas.

Automatiniai kraujospūdžio matuokliai

Kaip jau minėta ir jei jau domėjotės, tuomet, ko gero, pastebėjote, kad yra daugybė įvairių kraujospūdžio matuoklių ir pasirinkti vieną yra tikrai sudėtinga. Ypač kai neturi supratimo koks turėtų būti geras matuoklis. Nepatyrusiems, paprastiems naudotojams (ne daktarams) rekomenduojama rinktis pilnai automatinius (skaitmeninius) kraujo spaudimo matavimo aparatus. Rinkitės tokį matuoklį, kuris matuoja spaudimą dedant jį ant žasto, o ne ant riešo ar piršto. Viršutinėje rankos dalyje matuojamas kraujo spaudimas paprastai būna tikslesnis.

Norite įsigyti kraujospūdžio matuoklį? Apsilankykite: https://biomed.lt/lt/52-kraujospudzio-matuokliai-

Share this Post