Oro drėkintuvo paieškos… Kaip pasirinkti geriausią?

Administratorius/ June 6, 2017/ Biuro technika, Buitinė technika, Oro drėkintuvai

Namuose ar biure jaučiate nuolatinę sausrą? Atrodo, kad gyvenate dykumoje? Oda labai sausa, plaukai lūžinėja ir kartais jaučiate, kad Jums sunku kvėpuoti? Tai nėra smulkmena, tai yra didelė problema, kuri ateityje gali sukelti rimtas kvėpavimo takų problemas. Svarbiausia, kad yra paprasta išeitis, kuri Jums leis pigiai, greitai ir kokybiškai džiaugtis oro drėkinimo funkcijomis. Drėkintuvas orui – nedidelis prietaisas, kuris skirtingu veikimo mechanizmu suteikia orui kur kas daugiau drėgmės. Tai leidžia kur kas geriau jaustis ir tuo pačiu pagerina gyvenimo kokybę.

Drėkintuvas orui gali būti pavadinamas tikru išsigelbėjimu. Šiuo metu galima rinktis iš itin plataus įvairiausių įrangų pasirinkimo pradedant tradiciniais ir baigiant moderniais. Paieškos bus kur kas sistemingesnės ir paprastesnės jeigu palyginsite kelis kriterijus, kuriuos mes minime žemiau.

1. Pirmiausia reikia įvertinti, kokio dydžio patalpos bus vėdinamos. Priklausomai nuo dydžio reikia ir atitinkamo galingumo įrangos. Žinoma, visada galima pirkti kelis negalingus prietaisus ir statyti juos skirtinguose kambariuose, tačiau ekonomiškai tai neapsimoka. Geriau pirkite vieną galingą ir drėgnesnis oras “išvaikščios” po visą patalpą.

2. Būtinai rinkitės ekonomišką variantą. Žinoma, ekonomiški visada kainuoja daugiau, tačiau kai pavyks sutaupyti daug pinigų skirtų elektrai – patys labai džiaugsitės, kad sąskaitos tapo net kelis kartus mažesnės. Taupykite ten, kur nereikia jokių pastangų!

3. Dar vienas kriterijus – garsumas. Drėkintuvas orui dažniausiai veikia labai tyliai ir daugelis žmonių net nepastebi, kad naudojasi šiuo prietaisu. Visgi, siūlome tiksliai susižinoti, kokiu garsumu veikia įranga.

4. Stilius gali būti dar vienas kriterijus. Šiuo metu galima įsigyti tokius drėkintuvus, kurie labai modernūs ir atrodo tarsi interjero puošmena. Nuo modernių iki klasikinių.

5. Galiausiai, įvertinkite veikimo mechanizmą, juk siūlomi ir ultragarsiniai, ir kitokie. Koks Jums labiausiai tinka ir kokios yra Jūsų biudžeto ribos?

Drėkintuvas orui pagerins Jūsų gyvenimo kokybę tik tokiu atveju, jeigu pasirinksite tokį, kuris Jums labiausiai tinka. Palyginkite kuo daugiau variantų ir atraskite tą, kuris leis mėgautis skaniu, kvepiančiu ir drėgnu oru namuose.

Daug naudingos infomracijos ir pagalbos išsirenkant oro drėkintuvą galite rasti apsilankę https://biomed.lt/lt/

Share this Post