BOBCAT nuoma – optimalūs rezultatai mažiausiomis išlaidomis

Administratorius/ November 9, 2016/ Statybų technika

Kad suplanuoti darbai vyktų produktyviai ir sistemingai, jums reikės profesionalios technikos. Tiesa, žinomų gamintojų įranga reikalauja gana didelių investicijų. Šiuo atveju būtina įvertinti nuomos privalumus – BOBCAT nuoma padės planuoti finansus ir užtikrins aukštus efektyvumo rodiklius, nepriklausomai nuo planuojamų darbų apimčių ir intensyvumo.

BOBCAT technika – statybų aikštelei ir nuosavam kiemui
Lietuvoje BOBCAT technika pasirodė prieš kelias dešimtis metų ir tapo statybinės technikos lyderiais. Universalūs mini krautuvai yra nepakeičiami pagalbininkai atliekant įvairius žemės ir gerbūvio darbus. Profesionali įranga ne tik taupo laiką, bet ir užtikrina darbų sklandumą – norimus rezultatus pasieksite kur kas greičiau, eikvodami mažiau jėgų ir laiko. Svarbiausias BOBCAT technikos privalumas – lengvas ir paprastas įrangos valdymas. Be to, ekskavatoriai nebijo jiems keliamų iššūkių ir pasižymi ilgaamžiškumu. Dėl didelio pravažumo jie gali būti naudojami ne tik specialiose statybų aikštelėse, bet ir kasdieniame namų ūkyje. Esant poreikiui, ekskavatoriai gali būti nuomojami su operatoriumi.

Populiariausios ekskavatorių panaudojimo sritys
BOBCAT technika gali būti naudojama įvairiems žemės, reljefo formavimo ir gerbūvio darbams, tačiau dažniausiai technika pritaikoma sklypo lyginimui ir žemės formavimui, dirvožemio paruošimui ir kultivavimui, polinių pamatų, tvoros stulpų, atramų gręžimui, betoninių dangų, grindų ir žemės įšalo ardymui, šlaitų formavimui, sniego, smėlio ir kitų produktų vežimui, sunkių medžiagų (blokelių, plytų ir kt.) pakrovimui ir iškrovimui, pamatų užpylimui smėliu ir t. t. Dėl plataus panaudojimo spektro, įranga gali būti naudojama ne tik didelių apimčių statybos darbuose, bet ir įprastoje namų ūkio veikloje.

Statybinės technikos nuoma – praktiškas sprendimas taupantiems
Universalūs ekskavatoriai yra vienas populiariausių pasirinkimų visoje Europos statybų rinkoje. Nuomos bendrovės teigia, kad laikinam naudojimui skirta technika padeda ne tik taupyti, bet ir išsprendžia daugelį statybos klausimų. Ne paslaptis, kad naujos mašinos reikalauja itin didelių investicijų, be to, technika genda, o remontas reikalauja papildomo laiko. Dar viena problema – nuosavos technikos sandėliavimo klausimas. Nuomojamos mašinos minėtųjų rūpesčių bagažą sumažina kelis kartus. Visų pirma, klientas visuomet dirbs su naujausia ir moderniausia technika. Be to, papildomų irankiu nuoma užtikrins vykdomų darbų sklandumą, kadangi klientui nereikės lakstyti po parduotuves, ieškant vienos ar kitos statybinės priemonės. Profesionalios nuomos bendrovės paprastai turi ne vieną, o kelis pasirinktos įrangos modelius, todėl sugedusi mašina pakeičiama nauja, o jūs išvengiate statybos darbų prastovų.

Share this Post