AUDI profilaktika: rūpinkitės visada, o ne iškilus problemoms

Administratorius/ May 5, 2017/ Auto technika, Automatika

AUDI mašina Lietuvoje aptarinėjama gana dažnai. Kol vieni juokiasi, kad ją renkasi tik tie, kurie netingi nuolatos skirti laiko bei pinigų jos tvarkymui, tuo tarpu kiti teigia, kad ši puiki transporto priemonė tarnauja itin ilgai, tik jai reikia skirti šiek tiek dėmesio, taip pat pridėdami kad AUDI automobilių dalys, net ir tokios, kaip akumuliatoriai (https://www.autoera.lt/catalog/category/akumuliatorius), kainuoja palyginti nebrangiai. Kiekvienas supranta skirtingai, kiek mašina gali ir turėtų tarnauti, tačiau galima pasidžiaugti tuo, kad mūsų šalyje savo paslaugas siūlo ne tik labai daug servisų, tačiau taip pat ir daug prekybos vietų, kur galima įsigyti transporto priemonių dalis.

Žinoma, auto priemonių dalys Jums nebus reikalingos, jeigu transporto priemonei skirsite užtektinai dėmesio. AUDI nėra lepi. Juolab, ji parodo tam tikrus kelis signalus, kuriuos pamačius ir reikia pasidomėti, ar mašinai yra viskas gerai. Audi dalys taip pat nėra iš tų, kur kainuoja baisius pinigus ir jų būtų neįmanoma gauti.

Neįprasti garsai

Jei Jūsų AUDI skleidžia keistus garsus tai pirmas ir akivaizdus signalas, kad kažkas yra negerai. Siūlome patikrinti visą transporto priemonę kardinaliai, kadangi gali būti sunku suvokti, kur tiksliai yra problema. Žinoma, paprasčiausias būdas keliauti į servisą, tačiau jeigu norite sutaupyti bandykite imtis diagnostinio tikrinimo pats.

AUDI automobilis “netraukia”

Šios markės transporto priemonė yra viena iš tų, kuri gali būti įvardijama kaip itin galinga, tad kai ji nustoja važiuoti tokiu galingumu, kuris tenkintų Jūsų poreikius – siūlome į tai atsižvelgti. Problemų gali būti gana daug. Pradedant pačiu variklius ir baigiant net ratais, kurie gali važiuoti ne taip kokybiškai, kaip daugelis tikisi.

Bėga tepalai

Tepalų bėgimas yra gana dažna AUDI problema, tad kai jie bėga – reikia skubiai ieškoti priemonių, kurios gali padėti kiek sumažinti problemą. Žinoma, ją būtina išnaikinti, tačiau pradžioje tiks bent jau problemos atradimas.

Variklis labai įkaitęs

Jeigu variklis yra labai įkaitęs – transporto priemonė pradės nekokybiškai veikti. Tai kelia daug problemų, juolab, kyla grėsmė, kad mašina paprasčiausiai perkais ir gali net nustoti važiuoti. Diagnostika ir nuolatinis tikrinimas yra geriausias būdas užsigarantuoti, kad transporto priemonė veiks kokybiškai ir Jums neteks po trumpo jos naudojimo ieškoti naujos mašinos.

Share this Post