Sportiniai laikrodžiai – kokybė ir naujosios technologijos viename

Administratorius/ March 17, 2017/ Aukštosios technologijos

Naujosios technologijos šiais laikas gali labai stipriai nustebinti. Ypatingai, kai kalbame apie sporto įrenginius bei gaminius. Tam, kad šiais laikas sportuoti būtų daug paprasčiau, įdomiau ir netgi efektyviau yra kuriami įvairūs daugiafunkciai treniruokliai bei priedai, gebantys nustatyti mūsų buklę, pamatuoti pulsą ar padėti įveikti sunkias treniruotes. Būtent tokie yra ir sportiniai laikrodžiai, kurie dabar yra viena didžiausių ir trokštamiausių naujovių. Tačiau ką apie juos žinote jūs ir kokia naudą jie iš tiesų suteikia?

Kaip pavyzdys, vyriškas sportinis laikrodis puikiai tinka sekti treniruotes bei pasiekti taip norimų rezultatų. Dažniausiai, naujieji sportiniai laikrodžiai turi integruota GPS signalą, kuris yra itin naudingas bėgioti mėgstantiems žmonėms. GPS funkcijos pagalba padeda nustatyti tikslų maršrutą, jį įgyvendinti ir tuo pačiu jį išsisaugoti. Taip pat, tokio tipo laikrodžiai gali turėti ir daug daugiau funkcijų, kai juose yra instaliuotos tam tikros programėlės. Viena iš jų yra Polar Flow. Tokio tipo programėlės pagalba jūs galėsite nusistatyti savo užsibrėžtus tikslus bet kuriai sporto šakai. Taip pat, sekti savo asmeninius rezultatus. Juos gerinti ir netgi siekti rekordo.

sportinis laikrodis

Be to, sportiniai laikrodžiai yra itin patogūs ir dauguma jų yra atsparūs vandeniui. Žinoma, viskas priklauso ir nuo jų firmos. Tokia funkcija leidžia sportuoti bet kokiomis oro sąlygomis. Nesvarbu lyja ar sninga, jūs visada galėsite sportuoti lauke.

Galiausiai, sportiniai laikrodžiai turi instaliuotą širdies ritmo bei aktyvumo sekimo funkciją. Jos pagalba jūs visada galėsite stebėti savo širdies ritmą. Esant blogai jos būklei, laikrodis paskelbs garsinius signalus reiškiančius, kad jums reikia sustoti ir pailsėti. Aktyvumo funkcija nurodys jūsų sudegintas kalorijas, nueitus kilometrus ar netgi miego kokybę.

Share this Post