Ilgalaikė automobilio nuoma

Administratorius/ March 26, 2019/ Auto technika

Galbūt įmonei ieškote įsigyti naują automobilį, nes senojo nebeverta tvarkyti. O gal tiesiog esate žmogus, kuris neturi laiko ar nenori rūpintis automobilio technine apžiūra, draudimu ir kitais svarbiais reikalais turint automobilį. Abejais paminėtais atvejais tiktų automobilio ilgalaikė nuoma. Tai tokia nuoma, kai jis išnuomojamas vieno mėnesio ir ilgesniam laikotarpiui.

Automobilio nuoma įmonei

Jei esate įmonės atstovas ieškantis geriausio varianto, nusprendę automobiliu naudotis ilgalaike nuoma, galėsite rinktis iš ilgo autotransporto priemonių sąrašo, palengvinsite darbą buhalterijai, bei nereikės rūpintis draudimu, technine apžiūra. Autorentalis.lt siūlo tik techniškai tvarkingus automobilius, jei pasirūpina draudimu ir technine apžiūra, o įmonės buhalterijai nebereikės skaičiuoti šio ilgalaikio turto nusidėvėjimo, o tiesiog, jei automobilis naudojamas įmonės veikloje, nuomos mokesčius traukti į sąnaudas.

Automobilio nuoma fiziniams asmenims

Jei esate fizinis asmuo besinaudojantis automobiliu ilgalaike nuoma, jums taip pat nebereikės rūpintis automobilio technine apžiūra, draudimu. Nuolatos važinėsite techniškai tvarkingu automobiliu. O pasikeitus aplinkybėm, kai automobilis nebereikalingas, tiesiog grąžinsite įmonei iš kuriuos nuomojotės automobilį.

Nuomojamo automobilio pasirinkimas

Automobilius ilgalaikei nuomai, galite rinktis iš plataus pasirinkimo, įvaikių klasių, mažų, vidutinių, visureigių ar net ir krovininių mikroautobusų. Čia nuomotis rasite tik naujus automobilius, techniškai tvarkingus, draustus civiliniu bei kasko draudimu. Esant pageidavimui, automobilį nuomotis galite pasirinkę draudimą su nuline vairuotojo atsakomybe.

Jei planuojate keliauti ne vienas, o su šeima, mažais vaikais, o gal kelionės metu planuojate dirbti, jums gali prireikti ir atitinkamų priedų, kuriais pasirūpinti galite autorentalis.lt, tokiais kaip vaikiškos automobilinės kėdutės, GPS navigacija ir kiti. Šioje automobilių nuomos platformoje rasite didžiausių nuomotojų automobilius vienoje vietoje ir už palankią kainą. Automobilį rezervuoti galite iš anksto, o atšaukti ją, nieko nekainuos.

Share this Post