Žemės ūkio technika: tik kokybė ir ilgaamžiškumas

Administratorius/ April 1, 2020/ Žemės ūkio technika

Žemės ūkio technika ir tinkamas jos pasirinkimas vaidina labai svarbų vaidmenį siekiant efektyviai ir kokybiškai nudirbti žemės ūkio darbus. Kadangi šie darbai, priklausomai nuo metų laiko, yra labai skirtingi, tai tinkamas technikos parinkimas gali tapti pagrindiniu teigiamą rezultatą lemiančiu faktoriumi. Tad ką derėtų žinoti ir į ką atkreipti dėmesį prieš perkant žemės ūkio techniką?

Itin plati žemės ūkio technikos pasiūla suteikia puikią galimybę pasirinkti išties tinkamą įrenginį, tačiau, tuo pačiu, šiek tiek klaidina ir apsunkina pasirinkimo procesą. Jeigu norite priimti geriausią sprendimą, siūlome pasirinkti rinkoje pripažintus ir vertinamus žemės ūkio technikos pardavėjus. Lietuvos rinkoje jų išties gausu. Vien tik Kauno rajonas gali pasigirti ne viena garsia įmone: Rotrakas, Dojus Agro, SV Technika, EWA ir kt. Mes, tuo tarpu, pateiksime porą faktorių, kurie gali lemti sėkmingą žemės ūkio technikos pasirinkimą.

Planuojamų darbų pobūdis

Pirmiausia, reiktų nuspręsti kokie darbai bus dažniausiai atliekami naudojant pasirinktą įrenginį. Tuomet galima tikslingiau nustatyti reikalingos technikos galingumo klasę, keliamąją galią ar kitas pageidautinas savybes. Apsvarstykite ir ateities ūkio plėtros planus. Jeigu planuojate plėsti savo ūkį, tuomet Jums prireiks labai skirtingos technikos. Galbūt verta pasidairyti kuo universalesnės įrangos? Pirkdami kiekvienam darbui skirtingą įrenginį, ne tik nesutaupysite pinigų, bet ir apsikrausite daug vietos užimančia ir retai naudojama technika bei papildomais rūpesčiais sugedus jai.

Aptarnavimo kokybė

Kaip jau supratote, mūsų šalies rinkoje turite galimybę pasirinkti iš itin didelio žemės ūkio technikos pardavėjų rato. Kad išvengtumėte nemalonių netikėtumų ir rūpesčių ateityje, rinkitės patikimus žemės ūkio technikos specialistus, kurie gali pasiūlyti žinomų gamintojų įrangą. Labai svarbu, kad pasirinktoje įmonėje būtų skiriama daug dėmesio ne tik siunkiasvorės technikos pasiūlai, bet ir atsarginių dalių tiekimui, remonto darbams ir naudotų agregatų įsigijimo galimybių suteikimui. Nepraleiskite progos pasidomėti ir kitų klientų atsiliepimais apie pasirinktą įmonę, koks atstumas iki prekybos vietos, kaip ilgai galioja garantinis aptarnavimas ir kiti jums naudingi bei svarbūs privalumai. Žemės ūkio technika dažniausiai perkama ne vieneriems metams, tad investuoti į ją reiktų gerai viską apsvarsčius. Tik tuomet galėsite džiaugtis efektyviu ir našiu darbu.

Share this Post