Auto stiklų pasirinkimas ir priežiūra

Administratorius/ October 24, 2019/ Auto technika

Automobilių stiklai yra labai svarbūs tiek saugumui, tiek estetikai. Jeigu ant stiklo atsirado įbrėžiami, įtrūkimai, tokiu atveju juos reikia kuo greičiau tvarkyti. Tuomet net ir pačios ilgiausios kelionės nebus baisios. Juolab, mažo įtrūkimo tvarkymas visada yra pigesnis pasirinkimas nei visiškas stiklo keitimas nuo A iki Ž.

Svarbu ne tik pasirinkti tinkamus stiklus, tačiau ir juos prižiūrėti. Tuomet auto bus funkcionalus, o tuo pačiu ir Jūs būsite saugus kelyje.

Tinkamiausių auto stiklų pasirinkimas

Jeigu stiklų montavimo darbus paliksite profesionalams, tokiu atveju geriausia ir jiems palikti stiklų pasirinkimą. Kadangi tokiu atveju galėsite jaustis užtikrintas, kad jie rado tai, kas geriausiai tinka Jūsų mašinai. Žinoma, jeigu norite apie tai daugiau sužinoti ir pats – tuomet vertinti stiklus galima pagal šiuos svarbius kriterijus:

  • Stiklo dydis;
  • Stiklo kaina;
  • Stiklo storis;
  • Stiklo gamintojas;
  • Stiklo papildomos funkcijos.

Geriausia su konkretaus gaminio savybėmis susipažinti internete, kadangi tai jums sutaupys daug laiko ir padės rasti tai, ko ieškote.

Ar auto stiklai reikalauja priežiūros?

Išties, auto stiklai nėra lepūs ir jiems tos peržiūros reikia labai mažai. Paprasčiausiai reguliariai juos valykite su langų plovimo skysčiu, taip pat žiemos metu valydami ledą per daug tik negramdykite. Žinoma, nenaudokite karšto vandens sniego valymui, galiausiai, geriausia langus valyti paprasčiausiai plovykloje, kadangi tokiu atveju pavyks sėkmingai pašalinti dulkes, kurios padės išvengti mikro įtrūkimų.

Jeigu Jus domina auto stiklų keitimas – susisiekite su meistrais:  www.stiklu-ekspertai.lt/stiklu-produktai/automobiliu-stiklai

Share this Post