Straumann implantai – galimybė vėl šypsotis plačiai

Administratorius/ October 23, 2019/ Medicininė technika

Paradus nuosavus dantis daugelis žmonių jaučiasi tarsi be rankų. Juk tenka ne tik keisti įprastą mitybą, tačiau taip pat ir atsiranda socialinis bei psichologinis diskomfortas, daugeliui atrodo, kad kiti tik ir stebi, kaip žmogus atrodo be kelių dantų. Žinoma, kai šiuo metu egzistuoja tokios paprastos dantų susigrąžinimo galimybės – neverta kankintis. Pilėnė klinikoje Jums gali būti implantuojami Straumann implantai, kurie labai dažnai vadinami ne tik viena inovatyviausių ir tuo pačiu tvirčiausių galimybių, tačiau taip pat ir implantais, kurie kainuoja priimtinai.

Taigi, nuo šiol plačiai šypsotis gali kiekvienas.

Žinoma, Straumann implantai nėra vienintelis pasirinkimas, kuris šiuo metu siūlomas klinikoje. Natūraliai kyla klausimas, kodėl būtent šie siūlomi ir dažniausiai diegiami žmogaus burnoje. Ne tik gydytojai, tačiau ir pacientai pastebi šiuos privalumus:

  • Pirmiausia implantai vertinami dėl savo išvaizdos. Juos implantavus kiti nesužino, kad Jūsų burnoje yra netikri dantys. Paprasčiausiai jie atrodo taip puikiai, tarsi būtų nuosavi. Suprantama, kad būtent tokio efekto ir siekė mokslininkai, kurie suteikia galimybę žmonėms visomis prasmėmis susigrąžinti sveiką burnos ertmę.
  • Taip pat vertinama ir taip, kad šie implantai visapusiškai suteikia pilną dantų komplikaciją su visomis žmogui reikalingomis funkcijomis. Tai reiškia, kad jie ne tik atrodo, kaip kad natūralūs dantys, tačiau taip pat atlieka ir visas funkcijas, kaip tikri dantys. Kramtymo procesas bus paprastas, nesudėtingas ir visiškai neskausmingas.
  • Šie dantų implantai, jeigu bus tinkamai prižiūrimi, tarnauja visą gyvenimą. Suprantama, kad tai džiugina žmones, kurie tikisi, kad investicija tikrai atsipirks.
  • Taip pat vertinama ir tai, kad dantų implantai nereikalauja jokios ypatingos priežiūros. Dažniausiai jiems reikia skirti tiek pats dėmesio, kiek ir natūraliems dantims. Tokiu atveju jie taip pat tarnaus taip, kaip ir tikri Jūsų dantys.
  • Galiausiai, jie puikiai tiks beveik visiems žmonėms. Tai reiškia, kad dantų implantavimo galimybė tinka skirtingoms burnos ertmėms, atmetimo reakcija yra labai reta.

Lyginant su kitais – Straumann dantų implantai yra puiki alternatyva, kuri padės Jums vėl šypsotis plačiai ir tuo pačiu džiaugtis puikiai sukramtytu maistu.

Share this Post