Kaip įrengti tinkamą apšvietimą vonioje?

Administratorius/ December 1, 2020/ Vonia

Jei tik bandytumėte suskaičiuoti, kiek laiko per metus praleidžiate vonios kambaryje, tai ir patys nustebtumėte, kokios didelės būtų jo sąnaudos. Žinoma, skaičiuoti laiko tikrai nebūtina, tačiau tiesiog privalu pasirūpinti, kad jį leisti šioje namų erdvėje būtų malonu ir patogu. Ar taip ir bus, priklausys nuo įvairių aplinkybių ir apšvietimas neabejotinai yra viena jų. Tad pasidalinsime keliais patarimais, kaip įsirengti tinkamą apšvietimą šioje namų patalpoje?

Apsiriboti vienu šviesos šaltiniu – tikrai neverta

Bene viena svarbiausių taisyklių, kurią norisi pabrėžti yra ta, kad šioje namų patalpoje apsiriboti vos vienu šviesos šaltiniu yra tikrai neverta. Ir tam egzistuoja net kelios priežastys. Visų pirma, galėsite pasirinkti tinkamiausią apšvietimo intensyvumą. Štai, pavyzdžiui, daug kruopštumo ir puikaus matomumo reikalaujančioms grožio procedūroms prie veidrodžio, galėsite rinktis net kelių šviesos šaltinių teikiamą apšvietimą. Na, o atpalaiduojančiam ir tingiam gulėjimui vonioje, ko gero, pakaks ir vieno šviesos šaltinio.

Kuo didesnė vonia, tuo įvairesnio stiliaus bei spalvų šviestuvus verta rinktis

Vonios kambarys privalo būti ne tik ergonomiškas bei sudaryti galimybę atlikti būtinas grožio ir higienos procedūras, bet ir žavėti jus savo grožiu. Juk atsipalaiduoti estetiškoje aplinkoje yra kur kas lengviau, ar ne? Taigi, jei jūsų vonios kambarys nėra itin mažas, rinkitės skirtingų spalvų bei stilių šviestuvus. Tai suteiks šiai patalpai daugiau dekoratyvumo ir, žinoma, išskirtinumo.

Taupyti – neverta

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad nemaža dalis žmonių vis dar yra įsitikinę, kad įrengiant vonios apšvietimą neverta per daug išlaidauti, kadangi tai nėra tokia svarbi namų vieta kaip virtuvė ar svetainė. Tačiau toks mąstymas – ypač ydingas. Atminkite, kad vonios kambariui, kaip ir kitoms vietoms, yra reikalingi kokybiški ir tinkami apšvietimo sprendimai, tad taupyti – tikrai nevertėtų. Kita vertus, jei norisi, kad kainos iš tiesų būtų patrauklios, o prekės kokybiškos, šviestuvus galite įsigyti el. parduotuvėje Visi Šviestuvai, į kurią galite patekti paspaudę čia.

Taigi, kaip matyti, tereikia laikytis vos kelių paprastų taisyklių, kad pavyktų susikurti tinkamą vonios apšvietimą. Tad įgyvendinkite šiuos sprendimus ir mėgaukitės jaukumu, grožiu ir komfortu.

Share this Post