Apšvietimo technika reikalinga norint atlikti nagų procedūras

Administratorius/ March 30, 2021/ Apšvietimo technika

Jei planuojate teikti nagų priauginimo arba ilgalaikio lakavimo procedūras, tokiu atveju, jums bus reikalingos ir tam tikra apšvietimo technika, t.y., nagų lempoms. Belieka tik pridurti, kad šiandien šios lempos sudaro kaip niekada didelį pasirinkimą, tačiau kalbant trumpai, jos yra skiriamos į kelis tipus, tai – LED lempos, UV lempos, o taip pat hibridinės lempos. Jei nežinote, kuriai iš jų teikti pirmenybę, kviečiame susipažinti su svarbiausiais faktais. 

Kada verta rinktis LED lempą?

LED lempos skleidžiama šviesa sustingdys ne visas nagų procedūroms naudojamas priemones. Taigi, nuspręsdamos įsigyti būtent šio tipo lempą, turite atminti, kad toks darbo įrankis įgalins jus naudoti tikrai ne visas nagų procedūroms skirtas priemones. Tačiau yra ir puikių šio pasirinkimo privalumų – atkreipiame dėmesį į tai, kad šio tipo lempos nagų priemones sustingdo kur kas greičiau nei UV lempos, vos per keliolika sekundžių. Taigi, jei svajojate apie kuo trumpesnį darbo procesą, pirmenybę visgi derėtų teikti būtent šio tipo lempai. Šio tipo lempos yra geresnis pasirinkimas ir toms, kurios pageidauja ilgai tarnauti galinčių pirkinių: lyginat su UV lempų kaitinimo elementais, LED lempų kaitinimo elementai tarnauja ilgiau. 

Ką reikėtų žinoti apie UV lempas?

Na, o kalbant apie UV lempas, ko gero, jau supratote, kokiomis savybėmis pasižymi šis įrenginys: UV lempos skleidžiamoje šviesoje sustings visos nagų priežiūrai naudojamos priemonės, tačiau laiko ir kantrybės reikės šiek tiek daugiau – procesui gali prireikti net maždaug dviejų minučių. Na, ir, žinoma, taip pat nereikia pamiršti, kad ir kaina yra svarbus rodiklis, tad šiuo klausimu taip pat pirmauja UV lempos. Daugiau informacijos apie UV lempas rasite https://nagulakavimas.lt/produkto-kategorija/uv-lempos-nagams/

Na, o ieškote gaminio, kuris, priešingai nei UV ar LED tipo lempos galėtų pateisintų visus jūsų lūkesčius, hibridrinę lempą. Nors šiai kategorijai priklausantys gaminiai kainuoja daugiausiai, jos tarnaus ilgai bei patikimai, stingdys visas nagų priežiūros priemones ir t.t. 

Na, o nagų lempų pirkimas internetu – greitas ir patogus būdas palyginti ne tik gaminių savybes, bet ir kainas. 

Share this Post