Populiariausios vertimų programos, kurias galite išbandyti ir jūs

Administratorius/ August 4, 2023/ Aukštosios technologijos

Vertimai – ypač svarbi sritis: joms mums prireikia, kai norime tam tikrą informaciją (raštu arba žodžiu) perteikti kita kalba. Belieka tik pridurti, kad pastaraisiais metais buvo sukurta ypač daug darbo įrankių, kurie turėjo palengvinti vertimų srityje dirbančių specialistų darbą. Tai – vertimų programos. Gera žinia ta, kad kai kuriomis tokio pobūdžio programomis gali pasinaudoti kiekvienas norintis. Taigi, apžvelkime itin populiarias vertimų programas. 

Just Translate

Verta akcentuoti, jog ši vertimų programa yra skirta Mac ir Windows vartotojams. Ypač puiki žinia yra ta, kad ši vertimų programa yra ne tik nemokama, bet ir taip pat nereikalauja interneto prieigos. Vadinasi, jei laiką leisite tokioje erdvėje, kurioje nebus galimybės pasinaudoti internetu, tai jums dėl to nekils jokių sunkumų – vis tiek galėsite išversti tekstą. Džiugina ir tai, kad ši vertimų programa puikiai patenkins poreikius tų žmonių, kuriuos domina vertimai ne tik iš populiariausių pasaulio kalbų – iš viso galite rinktis vertimus iš daugiau nei 50 pasaulio kalbų. Be to, yra integruotas ir rašybos tikrinimas.

Microsoft Translator

Tai – dar viena vertimų programa, kuria gali naudotis kiekvienas. Programa žavi tuo, kad ja naudotis ypač paprasta. lengva bei patogu.

Google translate

Dar venas pasirinkimas, kuris puikiai tiks visiems, kurie nori išversti tekstą, yra ši vertimų programa. Beje, ji tikrai turi kuo sužavėti – siūloma daugiau nei 90 kalbų kombinacijų. Tačiau ir tai – dar ne viskas: ši vertimų programa turi funkciją, kuri gali išversti ir grafikų, skiriamųjų ženklų informaciją. Tiesa, tokia funkcija yra apribota iki 26 kalbų kombinacijų.

Taigi, jei susidūrėte su būtinybe išversti tekstą, tikrai turite iš ko rinktis. Na, o dar daugiau informacijos apie vertimų galimybes galite rasti http://www.nelysk.lt/paslaugos/vertimai/.

Share this Post