Kaip saugiai į biurą transportuoti daiktus?

Administratorius/ June 8, 2018/ Biuro technika

Persikraustymas iš vieno biuro į kitą pasitaiko ne taip jau dažnai, tačiau ne viena įmonė be to neapsieina. Kraustantis norisi saugiai transportuoti visą biuro techniką ir įrangą, dokumentus ir svarbius popierius, kurie kiekvienai įmonei turi didelės reikšmės. Todėl kyla klausimas: kaip tai padaryti saugiai ir neišleidžiant krūvos pinigų?

Saugus dokumentų gabenimas

Besikraustančios įmonės neretai samdo kraustymosi paslaugas teikiančius specialistus, kurie už papildomą mokestį transportuoja svarbius daiktus iš vienos patalpos, ar iš vieno miesto į kitą. Vis dėlto, ne visi nori patikėti svarbių įmonei dokumentų gabenimą nepažįstamiesiems, ir ne visi nori apskritai mokėti papildomus pinigus įmonėms už daiktų transportavimą. Mažos kompanijos stengiasi pačios pasirūpinti kraustymusi ir su darbuotojų pagalba tai padaryti per keletą dienų. Nors daiktus transportuoti yra paprasta, tačiau kaip su dokumentais? Kaip jų nepamesti ir saugiai pervežti?

Apsauginis vokas – apsaugoti dokumentai

Apsauginis vokas yra vienas iš tinkamiausių pakavimo medžiagų, norint saugiai ir be jokių defektų pergabenti svarbius dokumentus, laiškus ar bet kokius popierius bei smulkesnius daiktus iš vienos vietos į kitą.

Reikia paminėti ir tai, kad apsauginis vokas tinka ir tuo atveju, kai norima išsiųsti dokumentus klientams ar kitiems asmenims ir, žinoma, norint, kad jie nesušlaptų ar kitaip nepakistų. Todėl tikrai verta rinktis apsauginius vokus ir dokumentus ar kitus smulkius daiktus siųsti visiškai saugiai.

Apsauginis vokas yra naudojamas ne tik dokumentų ar laiškų, bet ir pinigų inkasavimui, sąskaitų faktūrų, sutarčių, biokuro ir net grūdų mėginių transportavimui bei saugojimui. Dėl šios priežasties yra įvairaus spektro panaudojimo.

Privalumai:

  • Apsauginis vokas turi daug privalumų, o vienas iš jų – klijuojama apsauginė juostelė. Ši juostelė yra pagaminta iš tokio lipnumo medžiagos, kad siunčiant ar tiesiog vežant voką, ji tikrai neatsiklijuos ir nepadarys žalos dokumentams ar kitiems daiktams.
  • Vokas pagamintas iš polietileno, kuris yra skaidrus ir nepermatomas, jis storas, todėl apsaugo daiktus nuo pakitimo.
  • Apsauginis vokas turi numeraciją ir net du nuplėšiamus kvitus – tai papildoma ir itin patikima apsauga, kadangi siunčiant siuntinį vienas kvitas pasilieka siuntėjui, o antras įteikiamas kurjeriui.
Share this Post