Kavos aparatai: mylimiausias jūsų gėrimas pigiau

Administratorius/ April 29, 2016/ Kavos aparatai

Šiomis dienomis visuomenėje vyrauja kavos kultas. Kasmet pasaulyje išgeriama apie 400 milijardų kavos puodelių ir jos pardavimai užima antrąją vietą, nusileisdami tik kurui. Tačiau šie faktai nėra vien apie pardavimus. Kava tampa ne tik įprastai žinomu kavamedžio pupelių gėrimu, bet ir kultūros dalimi, įsiliejusia ne tik į darbo, bet ir į namų aplinką. Dažnai vartotojas norėdamas pagerinti namuose geriamos kavos kokybę nusprendžia įsigyti kavos aparatą. Renkantis kavos aparatą svarbu žinoti kokių funkcijų iš jo tikimasi bei kiek už jį galima sumokėti.
Gerų bei kokybiškų kavos aparatų namams kainos svyruoja nuo 200 eurų iki 1000 eurų. Kavos aparatus pigiau galima įsigyti iš internetinių parduotuvių, kurios siūlo platų kavos virimo aparatų pasirinkimą.
Pagrindinė dilema su kuria susiduria vartotojas, tai kokį kavos aparatą pirkti? Yra keturios kavos aparatų rūšys ir jas visas dabar pateiksime:
* Filtriniai kavos aparatai. Pigiausiais laikomi yra filtriniai kavos aparatai. Kavai virti reikalingas filtras, į kurį rekomenduojama dėti tik ką tik sumaltas kavos pupeles, kad būtų išgaunama kuo aromatingesnė ir šviežesnė kava. Šis kavos aparatas gamina silpną amerikietišką ir juodą kavą.
* Automatiniai kavos aparatai. Tai vieni iš populiariausių kavos aparatų, kurie nereikalauja didelio vartotojo įsitraukimo į kavos gamybą. Kiekvieną kartą prieš ruošiant kavą, aparatas pats šviežiai sumala kavos pupeles, todėl yra pagaminama aromatinga, skani bei kokybiška kava. Tokie kavos aparatai turi daug kavos paruošimo būdų, todėl pagamins norimą kavos gėrimą.
* Pusiau automatiniai. Jų veikimo principas lygiai toks pat, kaip ir automatinių. Tačiau jie labiau patiks tiems, kurie nori dalyvauti kavos gaminimo procese ir tapti baristos savo namuose. Patys sumalti kavos pupeles, juos suspausti į portafiltrą bei savarankiškai pasigaminti kokybišką kavos gėrimą.
* Kapsuliniai kavos aparatai. Dabar ko gero populiariausi ir pigiausi kavos aparatai. Į šį kavos aparatą užtenka įdėti kapsulę su norimos rūšies kava ir vienu mygtuko paspaudimu kava bus paruošta. Šis kavos aparatas yra populiarus dėl to, kad jo beveik nereikia prižiūrėti, užtenka tik išmesti panaudotą kapsulę į šiukšlių dėžę. Tai labai lengvas būdas mėgautis kokybiška ir išskirtine kava.

Share this Post