Geriausiai apmokami pasaulio didžėjai

Administratorius/ August 20, 2014/ Garso technika

Garsiausi ir geriausiai apmokami pasaulio didžėjai yra: 1. Tiesto 2. Paul Van Dyk
3. Armin Van Buuren 4. Sasha 5. John Digweed 6. Ferry Corsten 7. Carl Cox 8. Paul Oakenfold 9. Judge Jules 10. Deep Dish. Girdėtos pavardės? Nė kiek tuo neabejojame, tačiau tai tik dešimtukas, visame pasaulyje labai įtakingų ir labai įžymių didžėjų yra daugiau nei du šimtai. Ir jie visi puikiai uždirba bei maudosi šlovėje.
O ar kada nors susimąstėte, koks būtų Jūsų gyvenimas, jei būtumėte didžėjumi? Geriausi vakarėliai, kokybiška muzika, mažai miego geras atlyginimas, pasirodo didžėjaus darbas – gerai apmokamas darbas. Žinoma, visa tai Jums būtų pateikta, jei būtumėte pasaulinio garso žvaigžde. Bet juk svajoti ir siekti galima kiekvienam, tiesa?
Kad dar labiau sugundytumėm ir paskatintumėme pasidomėti didžėjų gyvenimu ir karjeros galimybės pasakojame apie Calvin Harris. Šis atlikėjas per labai trumpą laiką, kelerius metus iš parduotuvės pardavėjo, dirbančio Didžiosios Britanijos gilumoje tapo žymiu elektronikos muzikantu, už vieną pasirodymą gaunančiu šešiaženkles sumas. Sunku tuo patikėti, tačiau nuo 2012 metų birželio iki 2013 metų birželio C. Harrisas užsidirbo net 46 milijonus JAV dolerių.
Na, o štai žymus prancūzų kilmės didžėjus David Gueta 2013-aisiais metais uždirbo taip pat nemenką sumelę – 30 milijonų dolerių. Ne mes neapsiskaičiavome. Šitokius skaičius paskelbė žurnalas „Forbes“.
Skamba viliojančiai ir labai labai patraukliai ir Jūs norėtumėte taip? Pasiekti pasaulinį lygį nėra paprasta, tačiau ir mūsų tautiečiai, tokie kaip Donatello, Jonas Nainys-Jovani, Rolandas Mackevičius, Driule XL bei kiti nesiskundžia gyvenimu.
Tačiau ko reikia geram didžėjui? Muzikinė klausa tikrai praverstų, taip pat būtų neblogai būti talentingam. Tad jei vaikščiojant mieste ar dirbant darbe aplink girdite ritmus, susimąstykite, gal jumyse gyvena Dj žveris, kuris nori išsiveržti?
Tačiau tai dar ne viskas, taip pat Jums reikalinga gera ir kokybiška dj iranga. Kaip kursite ritmingus ir įsimintinus muzikos šedevrus, be įrangos? Niekaip. Jei tokios neturite, visada galite ją nuomotis. Pasistengę galite rasti dj įrangos nuomą netgi už labai patrauklią kainą!

Share this Post