Kai norisi ne tik gero oro bet ir geros išvaizdos

Administratorius/ January 3, 2019/ Kondicionavimas

Kiekvienam žmogui yra gera ir naudinga leisti laiką tinkamos temperatūros, gaivaus oro patalpose. Na o jei patalpos yra gerai, moderniai ir gražiai įrengtos? Mokslininkų įrodyta, jog dirbti gražiame ofise, mokytis tvarkingoje aplinkoje, bei ilsėtis vėsiame kambaryje yra sveikiau, na ir tas užtikrina gerą savijautą, nuotaiką, darbo produktyvumą.
Tačiau ar vėdinant, vėsinant ar šildant patalpas yra įmanoma išlaikyti gražų interjerą, neužstatant gramozdiškais aparatais? Taip, tikrai įmanoma. Modernūs įrenginiai yra lengvai prisitaikantys prie kiekvieno dizainerio noro. Jie gali būti maži, ploni, paslėpti, įmontuoti grindyse, lubose ar sienose.
Vienas iš efektyviai veikiančių, bet ,,nematomų“ prietaisų namams ar biurui yra vėdinamosios lubos. Šaldymo lubos yra montuojamos patalpų palubėje, sumontuojant vėsinamąsias plokšteles. Plokštelės atrodo ir veikia kaip plokšteliniai šildymo sistemų radiatoriai. Šiuo būdu patalpos vėsinamos be kondensacijos, į vėsinimo prietaisus tiekiamas šaltesnis nei patalpų oro rasos taško šilumnešis. Šiems įrenginiams veikti nereikia ventiliatoriaus, tad jos veikia taupiai ir tyliai.
Didesnėms patalpoms, reikalaujančioms efektyvesnio oro keitimo, buvo sukurtos Oxycom vėsinimo sistemos. Toks įrenginys sugeba lengvai ir patogiai atvėsinti ir vėdinti komercinius pastatus, didelias patalpas, sandėlius, gamyklas. Oxycom sistemos teikia vėsų ir gaivų orą kas skatina geresnę savijautą ir didesnį darbo produktyvumą. Būtent šis oro apdorojimo įrenginys neeikvos daug elektros energijos ir leis taupyti vartotojų lėšas, jis veikia ekonomiškai, o šaldydamas dar ir vėdina patalpas. Ši vėsinimo/vėdinimo sistema užtikrina gerą orą didelėse patalpose, veikia labai efektyviai ir reikalauja 80 procentų mažiau išlaidų nei kitos sistemos. Taigi, Oxycom vėsinimo sistemos užtikrina gaivų orą bet kokio dydžio patalpose o svarbiausia, veikia efektyviai net esant itin karštam klimatui.
Taigi, modernūs įrenginiai leidžia mėgautis švariu bei tinkamos temperatūros oru, neužimdami daug  kambario ar komercinių patalpų vietos.

Share this Post