Pasirūpinkite kalėdiniu apšvietimu savo namuose

Administratorius/ November 28, 2018/ Apšvietimo technika

Prieš šventinis periodas yra jaukus ir labai nekantrus daugeliui žmonių. Tai stebuklingas metų laikas, kai žmonės laukia Kalėdų, dovanų, laukia galimybės ilgiau pabūti su savo šeima, skanauti gardų, mamos ir tėčio keptą maistą, laukia viešnagės pas seniai matytus draugus, laukia dailiai papuoštų namų. Kalėdinės dvasios kūrimas namuose yra būtinas, norint turėti tokią šventę, apie kurią svajojam visus metus.

Kalėdos namuose

Tam, kad Kalėdos namuose būtų laukiamos dar labiau, galima dekoruoti jų vidų ir išorę, o tam labiausiai tinka apšvietimas. Ryškus, įvairių spalvų, skirtingų efektų apšvietimas suteikia namams stulbinančios efekto, kuris traukia kiekvieną ir verčia šypsotis.

Kalėdinis interjero apšvietimas

Jeigu nusprendėte, kad kalėdiškai dekoruosite namų vidų, pirmiausiai jums reikės tam tikrų daiktų, tokių kaip šviečiančios girliandos, dekoracijos, įvairūs šviesą skleidžiantys daiktai. Juos galima įsigyti ne tik fizinėse, bet ir internetinėse parduotuvėse, kuriose pasirinkimas išties platus. Įsigiję šiuos šventinius atributus galėsite pradėti dekoruoti savo namus.

  • Skirkite dėmesio langams. Langai yra matomi tiek jums, tiek už namo sienų esantiems žmonėms: praeiviams ir kaimynams. Dėl šios priežasties langų dekoravimui reikia skirti nemažai laiko. Juos galite puošti labai paprastai. Girliandomis apjuoskite langus, jas pritvirtinkite lipnia juostele, o jei turite galimybę – įsigykite girliandas jau su pritvirtinimais. Taip pat šviečiančias girliandas galite tiesiog padėti ant palangės – vargo jokio, o efektas milžiniškas.
  • Sienų apšvietimas. Ant sienų iš girliandų galite suklijuoti įvairius pavidalus, pavyzdžiui, senio besmegenio, angelo ar net eglutės. Neribokite savo fantazijos ir kurkite iš šviesų dailų vaizdą ant savo kambario sienų.
  • Dirbtinės eglutės apšvietimas. Dirbtinė eglutė bus tinkamai apšviesta parinkus derančias, šviečiančias girliandas. Ant dirbtinės eglutės galite kabinti įvairius žaisliukus, ją puošti dirbtiniu sniegu ir, žinoma, girliandomis. Derinkite šias prie bendros Kalėdų temos, kurią kuriate savo namuose su apšvietimu.
  • Durų apšvietimas. Durys yra vienas iš objektų, kurio turite nepamiršti namuose. Jas galite dekoruoti panašiai, kaip ir sienas arba sugalvoti naujų idėjų.
  • Jeigu gyvenate nuosavame name, tikrai turėtumėte pasipuošti laiptus. Idėja: aplink turėklus apsukite šviečiančias girliandas, arba išdėliokite jas, kad žiburėlių kelias jus lydėtų į antrą aukštą ir iš jo. Šis variantas yra tinkamas ir bute gyvenantiems žmonėms, kurie nori nustebinti ir pradžiuginti kaimynus. Jeigu yra galimybė laiptinėje prisijungti girliandas, kad šios šviestų, taip ir padarykite, papuoškite savo laiptinę kalėdiškai ir džiaukitės ja ne vieni, o su savo kaimynais ar draugais.

Kalėdinis apšvietimas namuose tikrai būtinas. Nepamirškite, kad šviesos suteikia namams jaukumo ir stulbinančio efekto. Sakoma, kad kuo labiau bus apšviesti namai, tuo Kalėdų senelis greičiau ras kelią link jų ir tikrai neaplenks. Tad norintys dovanų turėtų suskubti pasirūpinti kalėdiniu apšvietimu namuose.

 

Share this Post