VAG diagnostika – pagalba Jūsų automobiliui

Administratorius/ September 25, 2020/ Auto technika

Ilgus metus diagnostinė įranga buvo perkama tik servisų. Kodėl? Nes kainos – gana aukštos. Šiuo metu dėl konkurencijos jos yra ženkliai pakritusios, tad kiekvienas, kuris nori rūpintis savo transporto priemone ir tuo pačiu rasti gedimus – turėtų įsigyti sistemas. Viena geriausių – hex-v2 vcds, kuri priskiriama VAG diagnostinėms sistemoms (VAG grupės transporto priemonės yra Audi, Volkswagen, Škoda ir Seat).

Greitas gedimų radimas

Tinkama įranga, kuri pritaikyta būtent Jūsų transporto priemonei – sėkmingai randa gedimus realiuoju laiku. Ir nors tuomet dažniausiai tenka keliauti pas meistrus, kurie gali tuos gedimus pašalinti, tačiau sutaupysite bet kuriuo atveju – nemažai. Juolab, dažnai nagingi lietuvaičiai patys sprendžia mašinų gedimus, kadangi video pagalba pasikeisti tam tikrus tepalus arba kitas dalis – nėra sudėtinga.

Sistema padeda ne tik rasti gedimų kodus, tačiau ir matyti – kaip veikia tam tikri mechanizmai, galima prijungus priedus – atlikti dar daugiau funkcijų, galiausiai, įgyvendinti tam tikras kodacijas. Natūralu, kad servisuose tokia įranga – būtina, tačiau džiugu, kad vis dažniau perkama ir savoms reikmėms.

Įrangos padirbinių – daug

Nors hex-v2 vcds sistema bei kitos nėra labai brangios, juolab, suteikiama galimybė pirkti išsimokėtinai, tačiau kai kurie susivilioja internete pateiktais pasiūlymais, kurie nors ir kainuoja pigiau, tačiau neatsiperka. Kodėl? Nes gaminiai yra nesertifikuoti, tad jie ne tik trumpiau tarnauja, tačiau kartais nėra gebus atlikti jokios funkcijos apskritai.

Dažnai metami tokie kodai, kurie realiai neatitinka situacijos, taip pat – kodacijos metu atliekamos ne tokios funkcijos, kokios turėtų būti. Natūralu, kad tai kelia dar daugiau problemų, kurios brangiau kainuoja.

Taip pat siūlome vengti užsakytų gaminių iš Kinijos, kurie parduodami populiariose Azijos šalių prekybos vietose. Jie taip pat kainuoja kur kas pigiau, tačiau kokybė – kur kas žemesnė. Pirkite pripažintų gamintojų produkciją: VAG CAN PRO, Autel, Launch, Abrites, Alientech ir prižiūrėkite savo transporto priemonę pats. Tai ne tik bus pigiau, tačiau gali būti ir malonu.

Share this Post