Lauko šviestuvai: kaip išsirinkti?

Administratorius/ December 16, 2019/ Apšvietimo technika

Koks lauko šviestuvas yra geriausias? Pirmiausia reikia rinktis ne peržiūrint internete pateiktus šviestuvus, tačiau įvertinus aplinką, kurioje jis bus montuojamas. Žinodami savo poreikius – kur kas paprasčiau rasite tai, kas Jums tinka.

Štai puikios kokybės šviestuvus už mažą kainą galite įsigyti čia: https://www.lempa.lt/. O mes supažindinsime su kriterijais, kurie pagreitins paieškas ir garantuos, kad lauko šviestuvas skleis Jums šviesa tamsiuoju paros metu ir puoš aplinką.

lauko šviestuvai

Dekoratyviniai lauko šviestuvai dažniausiai skleidžia gan minimalų apšvietimą, tad jie skirti akcentuoti tam tikrus daiktus tuo tarpu greta dekoratyvinių taip pat siūlome komponuoti ir bendrinius, kurie padeda apšviesti visą kiemą. Tam dažniausiai pasirenkami bendriniai, kurie įsijungia reaguodami į judesius. Taip pat mėgstami LED, kurie ne tik taupūs bei skleidžia estetiškai patrauklią šviesą, tačiau yra atsparūs aplinkos poveikiui, tad jie tarnauja tiek žiemos metu, tiek vasaromis.

Lauko šviestuvai taip pat gali būti kabinami, gali būti montuojami į žemę, taip pat prie sienos ar į lubas prieangyje. Kiekvienas gali rasti tokius, kurie jam labiausiai tinka. Svarbiausia įvertinti savo poreikius ir tuo pačiu – kokia erdvė konkrečiai turi būti apšviesta. Kol vieni nori, kad apšviestas būtų visas kiemas ir sodas, tuo tarpu kitiems svarbiausia, kad šviesa sklistų ant takelio, kiemo.

Galiausiai, galvodami apie lauko apšvietimą nepamirškite suderinti bent jau kelių skirtingų variantų. Tokiu atveju galėsite būti ramus, kad kiekvienas akcentais bus apšviestas ir kiekvienas takelis bus puikiai matomas. Svarbiausia yra išlaikyti stilių, taip pat, derinti jį su kitais lauke esančiais akcentais.

Lauko šviestuvai šiais laikais yra būtini, kadangi jie – ne tik puošia kiemą, tačiau ir suteikia daugiau saugumo. Rūpinkitės savimi!

Share this Post