Keli aspektai renkantis vartų automatiką

Administratorius/ January 7, 2016/ Automatika

Pagrindinės vartų funkcijos yra atitverti teritoriją, apsaugoti jūsų turtą. Šiuolaikiniai vartai taip pat gali būti idealiai pritaikyti prie jūsų namo stiliaus ir jį papildyti. Tačiau be to, vartai gali būti ir labai patogiai valdomi, tarkime, neišlipant iš automobilio ar pro namo langą.

Vartų automatika – tai naujos technologijos, kurios leidžia sutaupyti laiką ir atverti vartus labiausiai komfortiškai tiek įvažiuojant į garažą, tiek įeinant ar įvažiuojant į namo kiemą ar kitą teritoriją.

Tam, kad automatinis vartų atidarymas būtų patogiausias būtent jums, galima rinktis iš skirtingų variantų: vartai gali būti atidaromi pulteliu, telefonu per GSM valdiklį, kodine klaviatūra, magnetine kilpa. Naudojantis vartų automatika, jie gali būti atveriami išilgai arba į vidų ar išorę. Tačiau reikia atkreipti dėmesį, kad pastaruoju būdu vartų atvėrimui turi būti reikiamos sąlygos dėl teritorijos erdvės.

Patartina, kad vartų automatika būtų parenkama ir montuojama konsultuojantis su specialistais – jie įvertins jūsų turimos teritorijos erdvę ir galimybes pasirinkti vartus pagal atvėrimo tipą, taip pat parinks patikimų gamintojų vartų automatiką, kuri tarnaus ilgai.

Vartų automatika savo kaina gali labai skirtis, tačiau nesistenkite žūtbūt nors šiek tiek sutaupyti ir geriau palikite parinkti būtent jūsų vartams tinkamą automatiką specialistams. Kitaip gali atsitikti, kad teks mokėti du kartus – blogai parinkta automatika gali arba visai netikti jūsų vartams, arba dažnai gesti.

Taip pat būna tokių šiuolaikiškų sprendimų, kurie leidžia apjungti keletą sistemų ir valdyti viską vienu metu, pavyzdžiui, teritorijos, garažo ir sandėlio vartus. Ši technologija labai aktuali verslui, tačiau gali būti naudinga ir privačių namų savininkams.

Share this Post