Ko reikia norint sukurti ne tik gražų, bet ir produktyviai darbuotis skatinantį biurą?

Administratorius/ August 30, 2021/ Biuro technika

Biuro įranga yra didelė problema. Pastaruoju metu daug dėmesio skiriant darbuotojų produktyvumo didinimui situacija tapo dar sudėtingesnė. Dirbant prie kompiuterio ilgiau nei 8 valandas, nuolat patiriamas didelis spaudimas ne tik akims, bet ir visam kūnui. Todėl kuriant biuro aplinką daugiausia dėmesio skiriama viskam, įskaitant baldus ir papildomas priemones. 

Taigi, kaip sukurti biurą, kuris būtų ne tik gražus, bet ir efektyvus?

Rūpinkitės ergonomiškais baldais. Ar norite produktyvių darbuotojų? Rūpinkitės jų patogumu. Nepatogios kėdės, netinkamos sėdintiems, dažnai tampa nugaros skausmo priežastimi. Ergonomiški baldai padeda išvengti grėsmių sveikatai ir produktyvumui. O kur rasti tokių baldų? Ofisasprabangiai.lt komanda padės jums išsirinkti geriausios kainos ir kokybės baldus jūsų ofisui. Švedijos, Suomijos, Norvegijos biuro baldų gamybos kompanijos pirmauja Europoje, todėl jie yra itin ilgaamžiški. Dėl platesnės informacijos ir didesnio asortimento susisiekite su mūsų konsultantais, kurie patars ir padės surasti Jums tinkamą sprendimą. Mums svarbiausia – suteikti klientams aukščiausios kokybės paslaugas, kartu prisidedant prie aplinkos tausojimo. Atnaujindami jau naudotus biuro baldus tausojame gamtos išteklius ir skatiname mažinti perteklinį vartojimą.

Užtikrinkite veiksmingą saulės spindulių kontrolę. Natūrali šviesa gali padidinti našumą, tačiau kai jos bus per daug, darbingumas smarkiai sumažės. Dėl šios priežasties ekspertai ragina daugiau dėmesio skirti šviesos valdymui. Horizontalios arba vertikalios žaliuzės ir roletai gali padėti pasiekti šį tikslą. Pasirinktų užuolaidų funkcionalumas yra labai svarbus aklai neužblokuokite kambario, bet efektyviai valdykite stiprią saulės šviesą. Audinio raštas neturėtų blaškyti. Be to, valdymas turi būti paprastas ir lengvai suprantamas, kad visi suprastų. Roletai ar žaliuzės taip pat taps biuro puošmena, dėl to verta į juos investuoti.

Sukurkite keletą skirtingų sričių: darbui ir poilsiui. Norint gerai dirbti, reikia ilsėtis. Todėl įrengiant biurą reikia ne tik atkreipti dėmesį į patogią darbo vietą, bet ir patogią laisvalaikio zoną. Sukurkite erdvę, kurioje darbuotojai galėtų keletą minučių sėdėti ir atsipalaiduoti. Rekomenduojama, kad skirtingas funkcijas atliekančios erdvės – posėdžių salės, bendradarbiavimas, laisvalaikio zonos ir darbo vietos – būtų atskirtos stiklu. Tokiu būdu erdvė vizualiai išlieka atvira ir nestandartinė, tačiau susitikimai ir laisvalaikio užsiėmimai neblaškys žmonių, dirbančių ne šiose srityse, dėmesio. Stiklo pertvaros nebūtinai turi būti uždengtos žaliuzėmis, nors ši parinktis tinkama dalijantis konfidencialia informacija. Jei reikia, prie stiklo galima pritvirtinti dekoratyvinę apsauginę plėvelę.

Share this Post