Naujas potyris vonioje – neįprastos dušo galvutės

Administratorius/ September 11, 2014/ Buitinė technika

Dažniausiai prausimasis duše ar vonioje yra kasdienė, nieko neišsiskirianti rutina, tačiau kodėl nepabandžius praskaidrinti sau nuotaikos tingiais rytais, kai dažnas ruošiasi į darbą. To pasiekti gali padėti netradicinė dušo galvutė, kuri kartu yra ir funcionali, ir teikianti papildomų privalumų. Šiais laikais, kai taip sunku išsiskirti, galite įnešti į savo vonios kambarį šiek tiek naujovių.

Visų pirma, naujovė šioje srityje yra dušo galvutės su vertingais mineralais. Jos rankenoje, kuri dažnai yra išskirtinio dizaino ir permatoma, įberta retų, sveikatai naudingų medžiagų, kurių teikiamais privalumais galite naudotis kasdien prausiantis. Sakoma, kad naudingieji kristalai, tokie, kaip rubinas, smaragdas, nefritas gerina kraujotaką, medžiagų apykaitą, nuramina nervų sistemą. Taigi mineralais praturtintas vanduo gali padėti atgauti jėgas, išlaikyti aktyvumą ir būti jaunam.

Taip pat paįvairinti maudynes duše ar vonioje galima pasirinkus LED šviesų dušo galvutes. Ji pritvirtinama nesunkiai ir užlieja vonios kambarį malonia pasirinkta ar vandens temperatūrą atpindinčia šviesa. Pritemdžius apšvietimą vonios kambaryje, šviečianti dušo galvutė leis mėgautis tikra spalvų terapija ir nusiraminti po sunkios dienos. Juk ne retam žinoma, kad vandens ir šviesos junginys veikia žmogų ypatingai.

Dar vienas vonios kambario patobulinimas galėtų būti dušo galvutė – mikrofonas. Juk geriausi pasirodymai vyksta besimaudant, tad jei norite palavinti balsą, pasigerinti nuotaiką, palinksminti namiškius ar kaimynus, šis sprendimas gali nudžiuginti. Galbūt tai padės atskleisti neatrastus talentus ir taps puikios dienos užtaisu. Juk dainavimas dar niekam nepakenkė, tiesa?

Share this Post