Kaip seną televizorių paversti išmaniuoju

Administratorius/ December 17, 2019/ Buitinė technika

Turite senesnės kartos televizorių, tačiau norite turėti galimybę per jį naudotis internetu neinvestuojant didesnių pinigų? Jei taip, žemiau rasite keletą medijos perdavimo įrenginių, kurie bet kurį televizorių gali paversti išmanesniu.

Amazon Fire TV

Tai nedidelis, tačiau galingas televizoriaus priedelis leidžiantis mėgautis tokiomis populiariomis aplikacijomis kaip Netflix, Youtube ir kitomis. Pagrindinis išskirtinumas, tai neribota prieiga prie Amazon siūlomo Prime paketo, kurio pagalba galėsite žiūrėti naujausius ir aukščiausios kokybės filmus nemokamai. Įsigyjant šį priedėli gaunamas minimalistinio dizaino ir lengvai perprantamas valdymo pultelis. Galingas procesorius leidžia transliuoti net ir 4k raiškos vaizdą be jokių trikdžių. Visa tai ir dar daugiau galima įsigyti vos 80 eurų, o tai yra 10 ar net daugiau kartų pigiau nei įsigyjant naują televizorių.

Apple TV

Tai puikus priedas žmonėms, kurie naudoja ir kitus Apple produktus, nes integruota retransliavimo sistema leidžia nenaudojant jokių laidų transliuoti mobiliojo ar kompiuterio ekraną televizoriuje. Taip jaukūs vakarai prie televizoriaus gali būti dar komfortiškesni, nes vos kelių mygtukų paspaudimu žmonės gali mėgautis filmu ar juokingu vaizdo įrašu net neatsistojus nuo sofos ar lovos. Taip pat įsigyjant šį įrenginį gaunamas papildomas valdymo pultelis, kuriuo galima valdyti visas tokias viduje esančias aplikacijas kaip Netflix, Youtube, Esport ir daugybę kitų. Įsigyjant šį priedelį Apple duoda ir prieigą prie jų asmeninės filmų platformos, kurioje galima rasti ir visų pamėgtus filmus ir pačius naujausius, tik ką kino teatrus pasiekusius šedevrus. Kaip ir visi Apple produktai taip ir šis nepasižymi pigia kaina, kuri gali siekti net 200 eurų. Tai gana nemaža suma, tačiau vis vien pigiau nei naujas televizorius, o ir tokį susijungimą su kitais Apple produktais niekas kitas pasiūlyti negali. 

Google Chrome Cast

Google vardas daugumai asocijuojasi su internetu, tačiau šis žymus prekinis vardas jau ne pirmus metus stebina pirkėjus ir savo gaminamais produktais. Vienas jų – medijos transliavimo priedėlis Google Chrome Cast. Kaip ir kiti priedėliai taip ir šis gali pasiūlyti platų aplikacijų sąrašą, kuriame rasite ir prieš tai minėtą Netflix ir Youtube platformą. Pagrindinis išskirtinumas tai, kad priedėlis valdomas tik telefono ar kompiuterio pagalba, tam reikalinga tik speciali aplikacija Jūsų įrenginyje. Taip pat Google gali didžiuotis inovatyviu transliavimo būdu, kuris leidžia transliuoti Google Chrome internetinė naršyklės langą realiu laiku ir iš bet kurio įrenginio, nesvarbu ar tai Android ar Apple operacinė sistema. Šis televizoriaus priedas gali pasigirti ir savo kaina, kuri siekia vos 60 eurų.

Taigi, jei ieškote būdų kaip pigiai paversti televizorių išmaniuoju tai rekomenduojama apsvarstyti galimybę įsigyti priedelį, kuris leis naudotis visomis išmaniojo televizoriaus galimybėmis pigiau ir efektyviau. Vis gi, jei planuojate pirkti naują televizorių tai rekomenduojame apsilankyti https://www.varle.lt/televizoriai/, kur rasite geriausius pasiūlymus už prieinamą kainą.

Share this Post