Pagal ką rinktis tarp nešiojamų kolonėlių?

Administratorius/ July 12, 2021/ Garso technika

Jeigu jaučiate, kad atėjo laikas pradėti mėgautis muzika nepaisant to, ar šalia yra elektros lizdas, jums reikia nešiojamų kolonėlių. Šiomis dienomis turime ne tik platų bevielių nešiojamų kolonėlių pasirinkimą, bet ir galime rinktis tarp mažesnių, didesnių, stilingesnių bei kuo kokybiškesnių. Tačiau, tam, kad atrastumėte jums tinkamiausią variantą, pirmiausia reikia išsiaiškinti, pagal ką reikia rinktis nešiojamas kolonėles.

Naujausios technologijos

Gyvename technologijų amžiuje, tad net ir paprastos kolonėlės paprastai atlieka žymiai daugiau funkcijų nei tik muzikos grojimas. Jeigu mėgstate naujoves ir išmanius sprendimus, galite rinktis Amazon Alexa, Google Home, JBL Link Portable ar kitokias panašaus tipo kolonėles. Jos ne tik suteiks kokybišką mėgstamos muzikos garsą, bet ir galės pakomentuoti orus, pranešti naujienas bei pažadinti jus reikiamu metu.

AUX lizdas

Ieškodami jums tinkamiausių kolonėlių pastebėsite, kad daugelis iš jų turi specialų AUX lizdą. Jis yra skirtas tam, kad galėtumėte prijungti kolonėles prie kompiuterio arba telefono ir muzikos klausytis būtent iš ten.

Tokia opcija naudinga dėl kelių priežasčių. Pirmiausia, jums nereikės jaudintis dėl Bluetooth. Dažniausiai Bluetooth palaiko tik nuo 10 iki 30 metrų atstumą, tad su AUX galėsite muzikos klausytis net laikydami išmanųjį įrenginį toliau nuo pačių kolonėlių. Taip pat, ši funkcija naudinga, jei naudojatės senesniais CD grotuvais.

aptX HD funkcija

Jeigu jums itin svarbi garso kokybė ar klausotės aukštos rezoliucijos muzikos, verta investuoti į kokybiškas nešiojamas kolonėles su aptX HD funkcija. Ši naujovė leidžia išgauti labai aiškų bei raiškų garsą, kurio malonu klausytis. Natūralu, kad tokios kolonėlės gali būti šiek tiek brangesnės, tačiau kokybė atperka kainą.

Share this Post