Kaip sužinoti žiedo dydį?

Administratorius/ September 11, 2018/ Grožis

Jeigu norite sužinoti savo merginos ar moters žiedo dydį, tam jokių technikų nereikia. Yra keli paprasti būdai kaip sužinoti žiedo dydį.

Pirmas ir dažniausiai pasitaikantis būdas – paklauskite savo merginos draugių. Galite netgi paprašyti jų, kad jos jums padarytų paslaugą. Tegul jos nusiveda jūsų merginą į tam tikrą papuošalų parduotuvę ir jūsų merginos draugė tuomet tegul pasiūlo pasimatuoti žiedus, galų gale jos ims kalbėti, koks yra vienos bei koks yra kitos, žiedo dydis.

Antras būdas yra paimti mylimosios kokį nors žiedą ir jį išmatuoti, arba jį pasiimti ir tuomet nueiti į juvelyrikos parduotuvę. Tik nesumaišykite žiedų ir nepaiimkite to, kurį jį nešioja ant kito piršto.

Trečias būdas būtų tiesmukai paklausti jos pačios, bet tuomet nebeliks jokios paslapties, todėl šio būdo nesiūlyčiau.

Dar vienas būdas būtų apibrėžti jos žiedą, bet jums taip pat reikia žinoti, kad tą žiedą, kurį ketinate apibrėžti, jūsų mylimoji nešioja ant bevardžio piršto. Apibrėžę žiedą galėsite nustatyti žiedo diametrą.

Paskutinis būdas būtų palyginti savo ir jos pirštus, nors tai bus nelabai tikslinga, bet padės jums bent šiek tiek priartėti prie žiedo dydžio sužinojimo. Galite atkreipti dėmesį, galbūt jos bevardis pirštas yra panašaus dydžio į jūsų mažąjį pirštą, visgi, toks matavimas nebus tikslingas kaip anksčiau paminėti variantai.

Dar keli patarimai, kaip tinkamai pasipiršti, visų pirma tai turėtų būti ypatingoje jums abiems vietoje, arba namuose, kur jums abiems gera ir jauku būti, tai turėtų būti jūsų dviejų akimirka. Turėtumėt pasirūpinti garso technika, tai galbūt paleisti jos mėgstamą dainą arba dainą, kuri jums abiems ką nors reiškia. Ir svarbiausia jums neišsigąsti, nes jeigu jūsų būsima žmona pamatys, kad jūs bijote, ji tuomet taip pat pradės jaudintis dėl visų dalykų. Būkite tiesiog savimi, kokį jus pažįsta jūsų išrinktoji, surenkite piršlybas tokias, kokios patiktų tiek jai, tiek jums. Ir linkime, kad žiedo dydis tiktų jūsų myllimąjai.

Share this Post