Plaukų tiesintuvo priežiūra – paprasta ir nereikalauja daug laiko

Administratorius/ July 14, 2020/ Grožis

Plaukų tiesintuvas yra vienas iš tų elektros įrenginių, kuris daugelio merginų namuose užima labai svarbią vietą. Paprasčiausiai jis padeda džiaugtis ne tik tiesiais plaukais, tačiau ir sukurti ir nuostabiai dideles garbanas, turėti tokią šukuoseną kasdien, kokia jums labiausiai patinka.

Geros kokybės tiesintuvai laukia jūsų elektroninėje prekybos vietoje Garbane.lt. Išsirinkti paprasčiausia su specialistų patarimais, kurie konsultuoja online, tad pasinaudokite galimybe ir raskite tai, ko jums reikia. O kaip prižiūrėti, kad tiesintuvas tarnautų kuo ilgiau?

Plokštelių valymas – būtinas

Jeigu tiesintuvo naudojimo metu purškiate įvairias priemones, natūralu, kad technikos plokštelės apsineša. Dažniausiai tai būna riebalinis sluoksnis, kurį pašalinti galima su paprasčiausiomis drėgnomis servetėlėmis. Tiesa, geriausia nelaukti, kol riebalas bus didelis, o valyti kiekvieną kartą, kai tik pasinaudojote įrenginiu.

Naudokite pagal paskirtį

Gana dažnai elektros prietaisai genda tokiu atveju, kai jie yra naudojami ne pagal paskirtį. Pavyzdžiui, tokiu atveju, kai tiesinamas ne plaukas, o kitas daiktas, taip pat, kai ilgą laiką suspaudus plokšteles – jos neatveriamos, tad perkaista. Instrukcija labai paprasta, tam tikrai nereikia įgūdžių, tik svarbiausia – ja naudotis.

Geras plaukų tiesintuvas

Nenaudokite, kai veikia netinkamai

Labai svarbu, kad tiesintuvai nebūtų naudojami tada, kai atsirado kokių nors gedimų. Tokiu atveju net ir mažos problemos gali virsti labai didelėmis, įranga gali būti sugadinama nepataisomai. Štai todėl siūlome radus geimus – kuo skubiau kreiptis į meistrus. Taip pat geriausia nebandyti gedimų šalinti patiems, kadangi didelė tikimybė, jog padarysite jų dar daugiau, o tai – brangiau kainuos ir tvarkymui teks skirti daugiau laiko.

Tinkamos įrangos pasirinkimas

Galiausiai, bet kokiame elektros prietaisai jums tarnaus kur kas ilgiau, jeigu naudokite tokius, kurie pasižymi reikalingomis charakteristikomis. Štai todėl siūlome daugiau dėmesio skirti galingumui, apsaugai, funkcionalumui. Tikrai ne visi tiesintuvai yra gebūs sėkmingai ištiesinti labai tankius ir storus plaukus, juolab, tikrai ne visi ima mažai energijos, tad gali būti reikalinga speciali technika.

Share this Post