Kaip pasirinkti gręžtuvą?

Administratorius/ October 25, 2015/ Statybų technika

Kiekvienas tikras vyras savo namuose turi tokį paprastą įrankį kaip gręžtuvas, kuris ženkliai gali palengvinti kasdieną atliekamus darbus. Visgi, jeigu gręžtuvai jums nereikalingi labai dažnai, natūralu, kad gali būti kiek sunku suvokti, kurį pirkti, kad tikrai pataikytumėte su pasirinkimu. Šiuo metu verslo pramonė siūlo labai daug skirtingų vieno daikto atspindžių, tad rekomenduojame susidėlioti pliusus, minusus bei kitas smulkmenas, kad būtumėte tikras, kuris variantas jums labiausiai tinka. Natūraliai – paprasčiausias klausimas į kurį kartais gali būti atsakyti sunku: kokiais kriterijaus remiantis ieškoti gręžtuvo?

  • Gręžtuvai reikalingi siekiant varžtą įgręžti į kokį nors minkštą paviršių, kaip medis arba panašiai.
  • Gręžtuvas ir suktuvas tuo pačiu metu labai geras pasirinkimas tiems, kurie šiuo prietaisu naudojasi kiek dažniau. Pastarasis turi daugiau funkcijų ir viena iš jų yra sumontuoti sugręžimo funkciją.
  • Gręžtuvai su smūgio pagalba dažniausiai reikalingi siekiant išspręsti konkrečias problemas. Jie su smūgi pagalba padeda įgręžti net ir labai kietus daiktus. Dažniausiai šio tipo rėžtuvo prireikia tik kartais, tad jeigu nesate labai didelis meistras – pasirinkite patį pirmą variantą.

Kiekvienas gręžtuvas skiriasi savo akumuliatorių galingumu. Natūralu, kad dažniausiai norima pasirinkti tokį, kuris atliktų kuo daugiau funkcijų. Tuo pačiu reikia pagalvoti ir apie tai, kad galingumas yra neatsiejamas nuo kiek didesnės kainos. Visgi, geriau jau investuoti kiek daugiau, tačiau galiausiai džiaugtis gautu rezultatu.
Gali skirtis ir sukimosi greitis, kuris paprastai nulemia, kaip greitai ir stipriai pavyks pasinaudoti gręžtuvu. Visgi, tie asmenys, kuriems šis daiktas yra reikalingas retai, tokiu dažniausiai renkasi kiek paprastesnį variantą. Taip ir reikėtų daryti, kadangi dažnai nuo nenaudojimo jį net sunku valdyti. Geriau yra nepersistengti.

  1. Kai kurie gręžtuvai turi funkciją suktis į abi puses. Labai gerai, kai galima išsukti netinkamai įsuktą varžtą.
  2. Galima pasirinkti su papildoma baterija, kuris prailgina naudojimosi laiko tarpą.
  3. Galiausiai įvertinkite ir įrenginio laikymo patogumo faktorių.
Share this Post