Vaizdo stebėjimo sistemų įvairovė patikimai turto apsaugai

Administratorius/ August 16, 2022/ Vaizdo technika

Vaizdo stebėjimo sistemos pasirinkimas priklauso nuo to, kokie yra Jūsų asmeniniai poreikiai bei, žinoma, finansinės galimybės. Šios sistemos pasirinkimas priklauso ir nuo to, kokio funkcionalumo iš apsaugos sistemos pageidaujate. Norint nesuklysti, renkantis vaizdo stebėjimo sistemas, patartina konsultuotis su Apsaugos tarnybų specialistais.

Saugos tarnybų paslaugos, susijusios su vaizdo stebėjimo sistemų diegimu

Saugos tarnybos paslaugos, kalbant apie vaizdo stebėjimo sistemas, apima ne tik vaizdo stebėjimo kamerų įrengimą Jūsų namuose, biure, kitame pastate arba teritorijoje, bet ir šių vaizdo stebėjimo sistemų techninę priežiūrą bei remontą sistemai sugedus. Pasirinkus vaizdo stebėjimo sistemą (netaikoma „Stebėk pats“ sprendimui), Saugos tarnyba taip pat vykdo nuotolinius vaizdo stebėjimus, virtualų patruliavimą, įvairių sistemų, kaip, pavyzdžiui, vartų, durų ir pan. valdymą, greitojo reagavimo ekipažų atvykimų koordinavimą ir daugelį kitų funkcijų, priklausančių nuo pasirinktos vaizdo stebėjimo sistemos.

Kokią vaizdo stebėjimo sistemą pasirinkti, norint stebėseną atlikti patiems?

Jeigu norite savo teritorijos bei patalpų stebėseną atlikti patys, Jums kuo puikiausiai tiks „Stebėk pats“ sprendimas. Pažymėtina, kad Apsaugos tarnybos specialistai ne tik įrengs vaizdo kameras bei užtikrins jų garantinį aptarnavimą reikalui esant, bet ir apmokys Jus naudotis apsaugos sistema, teiks konsultacijas bei užtikrins, kad nevaržomai galėtumėte naudotis prieiga prie vaizdų kamerų tiesioginio vaizdo bei vaizdų įrašų archyvo.

Kokią vaizdo stebėjimo sistemą pasirinkti, norint dvigubos apsaugos?

Kombinuota teritorijos perimetro apsaugos sistema su vaizdo stebėjimu yra populiari dėl keleto dalykų. Pirmiausia, naudojantis šia paslauga, ženkliai paprasčiau išvengti betikslių greitojo reagavimo ekipažų atvykimų, klaidingai suveikus perimetro signalizacijai. Šios apsaugos sistemos kamerų vaizdą nuolat peržiūri Apsaugos tarnybos, saugančios Jūsų objektą, stebėjimo ir valdymo centro operatoriai, o suveikus perimetro signalizacijai, yra peržiūrimas kamerų užfiksuotas vaizdas konkrečioje teritorijos dalyje bei įvertinama, ar yra būtinybė siųsti Apsaugos tarnybos ekipažus, ar tai klaidingas pavojaus signalas. Be to šio sprendimo privalumas dar ir tas, kad sugedus, tarkim, perimetro signalizacijai, teritorijos apsauga gali būti vykdoma ir, pasitelkus vien apsaugos vaizdo kameras. Pažymėtina, kad kaip ir pasirinkus „Stebėk pats“ sprendimą, taip ir pasirinkus perimetro apsaugos sistemą su vaizdo stebėjimu, Jūs turėsite nuolatinę prieigą prie tiesioginio visų įrengtų vaizdo kamerų vaizdo bei vaizdo įrašų archyvų.

Kokią vaizdo stebėjimo sistemą pasirinkti, norint ne tik vaizdo stebėjimo, bet ir reguliaraus patruliavimo?

Fizinei objekto apsaugai prilygsta ir apsaugos sistema, paremta nuotoliniu vaizdo stebėjimu bei periodiška virtualia teritorijos apžiūra. Pažymėtina, kad virtualią teritorijos apžiūrą atliekantis Apsaugos tarnybos specialistas taip pat turi galimybę valdyti tokius saugomame objekte esančius įrenginius, kaip įeigos kontrolė, vartai, durys ir pan.

Kokią vaizdo stebėjimo sistemą pasirinkti, ieškant nestandartinių apsaugos sprendimų?

Ieškantiems nestandartinių apsaugos sprendimų objektams, kuriuose nėra galimybės įrengti įprastų vaizdo stebėjimo sistemų, idealiai tinka išmanus vaizdo apsaugos sprendimas, paremtas pažangios vaizdo analitikos programinės įrangos panaudojimu. Minėtoji programinė įranga lengvai geba identifikuoti įvairius objektus pagal tam tikrus požymius, taip pat skaičiuoti teritorijoje esančius žmones, atpažinti veidus ir t. t. Svarbu paminėti ir tai, kad judesio detekcijos parametrai yra kalibruojami, atsižvelgiant į konkrečiai Jūsų objektą ir jo specifiką, todėl patikima ir efektyvi apsauga yra garantuota.

Share this Post