Populiariausios torto kepimo formos, kurias privalo turėti kiekvienas konditerijos mėgėjas

Administratorius/ March 14, 2023/ Virtuvė

Milijonai žmonių mėgsta tortus, o taip pat – lepinti jais ir kitus. Na, o tokį gaminį skanauti yra dar maloniau ir smagiau tuomet, kai žinai, jog jį pagaminai pats. Taigi, nieko keista, kodėl konditerijos aistruolių yra tiek daug ir jie pasiruošę gaminti pačius gardžiausius ir įmantriausius tortus. Na, o, kad tai būtų galima padaryti, prireiks ne tik įdomių receptų ir kruopščiai atrinktų produktų, bet ir taip pat tortų kepimo formų. O, ar kada susimąstėte, kokios yra populiariausios tortų kepimo formos? Susipažinkite.

Apvali torto kepimo forma

Ne paslaptis, kad tortai gali būti pačių įvairiausių formų, tačiau tradicinė šio kepinio forma yra apvali. Taiagi, beliek tik pridurti, kad būtent tokią formą turi turėti kiekvienas konditerijos aistruolis. Apvalios formos tortukas puikiai tiks bet kokia proga – tiek tuomet, kai norėsite šventinio torto, tiek tuomet, kai norėsis skanus kepinio kasdienai. Taip pat svarbu akcentuoti, kad galima įsigyti ir tokių formų, kurios kraštai – nuimami, tad toks gaminys puikiai tinka serviravimui.

Stačiakampė torto kepimo forma

Ne ką mažiau populiarūs yra ir stačiakampio formos tortai. Taigi, tokie forma taip pat yra būtina. Beje, svarbu akcentuoti, kad forma yra ypač universali, todėl puikiai tiks ir tiems konditerijos gerbėjams, kurie savo namuose nori turėti kuo daugiau erdvės ir kuo mažiau namų apyvokos daiktų. Viskas todėl, kad tokia forma puikiai tiks ir pyragui, ir duonai gaminti, ir picos padui kepti. Taigi, rinkitės universalius sprendimus.

Kvadratinės torto kepimo formos

Na, ir, žinoma svarbu pasakyti, kad populiarios yra ir kvadratinės torto kepimo formos – tokie tortai atrodo elegantiškai, subtiliai.

Na, o, jeigu apie konditeriją norite sužinoti ir dar daugiau, būtinai užsukite į http://www.stop-acta.lt/kategorija/sventems/tortai/.

Share this Post