Kaip įrengti šiltnamį ir kokias apšvietimo lempas pasirinkti?

Administratorius/ November 13, 2023/ Apšvietimo technika

Kad daržovės yra vienas naudingiausių dalykų, kokį tik galime įtraukti į savo racioną, dėlto abejonių nekyla niekam. Tačiau taip pat nesunku pastebėti, kad būtent daržovės tampa dar naudingesnėmis tuo atveju, jei jas auginame patys. Reikėtų nepamiršti, kad ne visoms daržovėms yra paprasta augti po atviru dangumi – kai kurioms reikia daug šilumos bei palankių sąlygų. Taigi, šiltnamis tokiu atveju tampa ypač geru pasirinkimu. Tačiau taip pat reikia atsakyti ir į tam tikrus klausimus, susijusius su šiltnamio įrengimu. Tai padarysime jau netrukus. 

Kaip įrengti šiltnamį?

Visų pirma, reikėtų labai atsakingai apsvarstyti, kokio dydžio turėtų būti šiltnamis. Kad galėtumėte rasti atsakymą į šį klausimą, nepamirškite įvertinti savo poreikių atsakykite sau, kiek ir kokių daržovių auginsite? Tai padės ne tik suprasti, kokio dydžio turėtų būti šiltnamis, bet ir taip – galbūt netgi suprasite, jog jums reikės net kelių tokio pobūdžio statinių. Na, o tiems, kuriems norisi taupyti savo laiką bei fizines jėgas, verta pagalvoti ir apie jau pagamintus šiltnamius.

Kokias apšvietimo lempas pasirinkti?

Kad augalams būtų šilta, gera ir malonu, kad jie augtų ir klestėtų, reikia ir apšvietimo lempų. Verta akcentuoti, kad šiandien tokių lempų pasirinkimas yra ypač didelis, todėl tikrai rasite tinkamiausias. Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikėtų įvertinti, tai – lempos galingumas. Taip pat nepamirškite sau atsakyti į klausimą, kiek lempų reikia? Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad šias lempas verta įsigyti internetu. Visų pirma, svarbu akcentuoti, kad toks pasirinkimo būdas taupo jūsų laiką bei pinigus, o taip pat – nereikia pamiršti, kad norint kokybiškai auginti daržoves, reikalingi ir kiti gaminiai, tad internetu jų bus labai patogu įsigyti. Na, o čia spauskite, jei jus domina https://darzininkyste.lt/category/darzoves/ šiltnamio apšvietimas. 

Share this Post