Stogo langų pasirinkimas

Administratorius/ November 22, 2018/ Statybų technika

Stogo langai dažniausiai pasirenkami, kuomet stogo forma neleidžia turėti įprastų ir kasdien matomų langų. Stoglangiai gali tapti puikiu sprendimu norint įnešti į namų interjerą šarmo, o natūrali šviesa puikiai derės prie bet kurio baldų dizaino bei išplanavimo. Kai kurie žmonės tyčia planuoja savo būsimus namus taip, kad viršutiniame aukšte galėtų turėti stoglangius. Stogo langai yra puikus sprendimas, jeigu kaimynystė yra čia pat, nes kitas pastatas neužstoja šviesos šaltinio ir saulės šilumos. Išsirinkti stogo langus kartais tampa labai sudėtinga užduotimi, nes šiai dienai yra įvairių stoglangių technologijų.

Stogo langų technologijos nesustoja, o eina vis pirmyn, todėl agmeka.lt gali pasiūlyti ne tik skirtingais rakursais užsiveriančius bei atsidarančius stoglangius, bet ir kitas inovatyvias naujoves namų jaukumui ir paprastai priežiūrai užtikrinti. Automatiškai užsiveriantys stogo langai pradėjus lyti yra vienas geriausių sprendimų užmarštuoliams, kurie per skubėjimą į išeina iš namų neužsidarę langų. Taip pat ši technologija puikiai pritaikoma sunkiai pasiekiamose, aukščiau esančiose vietose, kur nusprendžiama įrengti stogo langą. Neturintiems laiko tvarkytis patogumui sukurti savaime nusivalantis stogo langų stiklas.

Renkantis tinkamą variantą, tenka pagalvoti apie drėgmę ir gręsiantį pelėsį. Drėgnose patalpose stoglangiai gali būti ne kliūtis, nes jų rėmas padengiamas specialia medžiaga, kuri neleidžia kauptis kondensatui ir susidaryti drėgmei. Tokie stogo dangų rėmai yra ilgaamžiai, laikui bėgant nepakinta jų estetinis vaizdas ir kokybė. Pasirinkus moderniausius išradimus stogo langų srytyje, galima džiaugtis ir energijos taupymo kaštais.

Stogo langai tampa tikra puošmena, kuri gali būti ne tik deranti prie interjero, bet ir praktiška. Renkantis išmatavimus, norint pasiekti geriausią estetinį rezultatą, patartina rinktis ne mažesnius stoglangius, kurie sudarytu bent dešimt procentų stogo ploto. Geriausias variantas yra pasitarti su savo srities specialistais, kurie tikrai patars, kurioje vietoje, kokiu būdu ir kokias inovacijas pravartu taikyti individualaus namo atveju. Įrenginėti stogo langą nėra jau taip paprasta, nes skirtingi stogo nuolydžiai, atitikmenys, stoglangių tarpinės, pačios stogo dangos tinkamumas reikalauja nemažai žinių ir profesinio suvokimo.

Share this Post